it's true that pain makes people change.

Jag vet att jag inte har bloggat någonting nu på det senaste, har inte orkat, har inte gjort särskilt mycket heller...
Sanningen är den att jag har mått otroligt dåligt, detta pga att jag har fått en sjukdom som kanske inte går att bota och då kommer jag ha den resten av mitt liv. Jag har även haft magkatarr och tarminflammation, och som om det inte var nog med det så har jag haft problem med balansen, har ramlat ihop flera gånger och även svimmat, blivit svart framför ögonen, sett väldigt suddigt allting har liksom snurrat runt, har tex inte kunnat se på tv den första månaden eftersom texten bara snurrar runt..
Nu har jag snart varit sjuk i 2 månader och nästa Måndag ska jag in igen och magnetröntgas och även träffa min läkare för att prata lite. Jag har varit borta från skolan i drygt 1 månad pga detta, och har inte kunnat rida ordentligt, eller för den delen kommit upp ur min säng, har sovit på akuten ibland och har inte fått anstränga mig det minsta, har dock varit lite dum och ridit och även tävlat 2 gånger trotts att jag knappt har kunnat röra mig, jag kan verkligen inte hålla mig borta ifrån stallet. Jag sov på akuten för drygt 2 veckor sen och dagen efter åkte jag och tävlade, fast det insåg jag själv var ett jävligt dumt beslut och väldigt farligt både för mig och min häst. 
Har även haft väldigt svårt att gå pga smärtan, så har väll sett helt miffad ut när jag desperat försöker gå lite... Men har fått väldigt mycket olika mediciner och även smärtstillande som har hjälpt mig en helt del, men fortfarande inte helt. Har tex inte kunnat sova ordentligt på snat 2 månader vaknar 6-8 ggr varje natt och får krampanfall. 
 

Många tycker att jag är väldigt dum och korkad som går till stallet fast jag har ont osv och tycker det är väldigt oansvarigt av mig att göra det, men ni kan inte förstå hur otroligt frustrerande detta är för mig..
Från att ha kunnat göra precis som jag vill, från att ha tränat och ridit varje dag till att inte ens kunna ta mig ur sängen utan att jag skriker till varje gång av smärta, det är ganska frustrerande ska jag säga.
 
Att inte kunna ge min häst den motionen och uppmärksamheten som han behöver är det som tar mest på mig, det är vad som gör mig mest ledsen, jag älskar honom så otroligt mycket och det känns som jag har svikit honom. När jag kommer haltande till stallet och får luta mig på honom för att inte tappa balansen och att han då bara tar ner huvudet så att jag kan lägga armen över honom, att han som alltid brukar trava in från hagen med mig nu går i slowmotion och hela tiden kollar bakåt för att se att jag är kvar. När jag är som mest ledsen så kommer han alltid och lägger sitt huvud på min axel och kollar på mig med sina vackra ögon, det känns som om han vill säga att det inte gör något och att han inte är arg på mig, vilket jag inte tror att han är, men det gör bara att det känns ännu mer bedrövligt för mig, eftersom jag inte har en anning om det någonsin kommer bli bättre...
 
Det är även frustrerande när man ser alla roliga statusar om att dom är ute och roar sig och man vet att man skulle varit med på det om jag hade kunnat. Jag vill också ut och festa och ha roligt, men nänä det enda jag kan göra är att vara hemma och kolla på film, roligt liv.. Jag är så rastlös och trött på detta. 
 
Jag har iallafall fått ett betydligt kraftigare smärtstillande nu, så kanske kanske kanske det kommer kännas lite bättre och jag kommer komma igång mer och mer, jag försöker vara stark, jag försöker kämpa på och jag försöker att inte tappa hoppet, men det är riktigt jävla svårt, speciellt nu, när jag egentligen inte vet vad man kan göra åt det. Jag försöker hela tiden tänka på att det alltid finns andra människor som har det värre än mig, många gånger fungerar det bra, men ibland så går det bara inte, ibland blir det för mycket även för mig, even the best falls down sometimes. 
 

Underbart!

Min älskade ponny gick som en gud idag, sjukt vad fin han var och lugn framför allt, sprang inte iväg en ända gång och jobbade jätte bra med bakbenen som han brukar har svårt med, riktigt stolt över honom, fortfarande lite hackigt i galoppen men det är bara att fortsätta jobba! Skrittade även ut en runda efter och även då gick han lugnt och fint, riktigt imponerad, detta kan jag leva på länge!:)

Något som inte var lika kul var att jag fick cykla till stallet med motvind så det kändes som jag inte kom någon vart.. Sen när jag skulle cykla hem och äntligen hade medvind, vad händer då? Jo självklart hoppar min kedja på cykeln och sen skulle jag försöka fixa den vilket jag inte borde ha gjort, haha slutade med att den gick sönder ännu mer och släppandes i marken hela vägen hem, haha! Sen när jag äntligen har kommit hem och tänkte ta en varm dusch eftersom det var iskallt utomhus nej då var det strömavbrott och min hyresvärd kom inte hem förens 2 timmar efter så fick sitta i mörkret och bara vänta, haha men nu så har jag det riktigt bra och ska ha en riktig myslördag! Imorgon har jag stalltjänst suck..


JA TACK!

Galet vad underbart snygga, ge mig ♥
 
 
 
 
 
 
 

hunnit med en hel del!

Här var vi duktiga, jappjapp. Vaknade vid 10 idag och började direkt städa iordning på allt, diska, dammsuga och allt vad det innebär. Sedan satte jag igång datan och började jobba på en skoluppgift, tog en paus vid 11tiden och var ute på en PW i 1timme, sen satte jag mig med uppgiften igen som jag precis har blivit klar med, inskickat och allt, har även äntligen fått tummen ur och skickat in en engelskauppgift som jag alltid glömmer av att skicka, haha. 
 
Nu ska jag kolla runt lite på datan innan jag ska dra på ridkläderna och åka till stallet och rida ett hårt dressyrpass på min lilla älskling som förövrigt är nyrakad nu, han var ganska duktig ändå, stegrade sig några gånger speciellt när vi skulle ta på halsen,under magen och vid bakbenen, men annars så. Rakade hela honom utan benen och huvudet fick jag också lämna eftersom han får panik så fort jag närmar mig huvudet med den så det fick han slippa, blev helt okej för att vara andra gången och för att ha en ponny som hoppar sida till sida hela tiden när man ska klippa med, var bara det ena frambenet som blev så galet fult, menmen kan ta en bild sen om jag kommer ihåg det så får ni själva avgöra:) 
 

Morgontur!

Gick upp vid 6 idag bara för att kunna cykla till stallet vid 7 så att jag kunde rida Domino innan skolan började! Red ut en timma ungefär, jätte mysigt när solen går upp också! Nu ligger jag och väntar på att idrotten ska börja, fick även reda på mitt skriftliga ridlära prov, gick väll sådär men fick iaf godkänt som tur är..

Efter skolan ska jag klippa Domino kommer antagligen bli väldigt jobbigt som vanligt eftersom han är livrädd för rakapparaten men vi får hoppas på det bästa!:)


The worlds greatest! <3

Detta inlägg är en hyllning till min absolut närmaste vän, Nelly Gustavsson. Världens absolut finaste vän, är så grymt glad att vi lärde känna varandra, utan dig inget mig! Vi har oslagsbara minnen, vi har alltid så grymt kul och är så galet konstiga tillsammans, haha bättre kan det inte bli. Du är den som jag kan berätta allt för, den som jag vet alltid lyssnar på mig och som jag vet aldrig skulle lämna mig. Du är världens underbaraste, roligaste och absolut snällaste människa som finns, galet bra är du!

Du gör mig alltid glad, även när jag inte vill vara glad, du får mig alltid att skratta och får mig att må grymt bra, du är min andra halva, den bättre halvan, skulle aldrig klara mig utan dig, vi gör nästan allt tillsammans och stöttar alltid varandra i alla lägen, en vän som dig borde alla få ha. Ingenting eller någon kan någonsin förstöra våran vänskap, vi klarar allt tillsammans och även om vi ibland blir sura på varandra så förstör det ingenting, det gör bara oss ännu starkare när vi har löst det! Jag skulle aldrig någonsin få för mig att svika dig eller låta något dålig hända dig, jag kommer alltid finnas här för dig varje dag 24 timmar om dygnet!
Vill bara säga en gång för alla vilken toppentjej du är, hur lycklig jag är som har dig som vänn och hur grymt mycket jag älskar dig, du är bäst världens bästa vän, simple the best,better then all the rest!<3


RSS 2.0