Jag kom in :D

Asglad tjej här! Jag kom in på mitt första val till gymnasiumet!:D Varbergs ridgymnasium, grymt glad! Nu blir det till att leta boende så fort som möjligt, så det bli närmare för mej och slippa pendla varje dag. Gött att jag kommer bo själv sen med, haha party all day, all night;)
 
 

Köpt 3 nya snygga skal!:)

Älskar att köpa iphoneskal, så snyggt! Har just köpt 3 nya, ifrån hemsidan www.fyndiq.se finns sjukligt snygga skal som även är riktigt billiga och bra, haha! 
 

Flyttar idag.

Då var det dags, idag flyttar jag ifrån Vaggeryd och flyttar till Halmstad. Känns så jävla underbart men ändå så sjukt sorgligt jag har inte fattat hur beroende jag är av mina vänner och hur underbara dom är förens nu när jag lämnar dom. Hade en sån sjukt underbar kväll igår var med mina absolut bästa och finaste vänner och grillade, sen kom dom med tårta till mig och hade massa fina tal för mej, haha!
Sen idag så kom underbaraste Flutra med blommor till mig, gud vad jag älskar mina vänner, dom är helt galet fina!
Det känns helt sjuk, jag har bott här i 9 år nu och nu är det dags att lägga allt bakom sig och börja om från början någon annanstans. På ett sätt är det bra, för det jag har gjort fel här kan man rätta till nu när jag träffar nya människor, skolan som jag har slarvat med, kan jag nu börja ta på allvar och skärpa till mej. Min familj ska flytta till Halmstad men sen när skolan börjar igen så ska jag flytta själv till en studentlägenhet i Varberg för jag ska förmodligen gå på Varbergs ridgymnasium, det kommer bli grymt.
Kommer aldrig lämna er mina underbara vänner. Jag ska komma och hälsa på och ni ät välkommna att komma när ni vill, jag älskar er allihopa, sköt om er nu♥


RSS 2.0