Dressyrpass.

Körde ett riktigt lyckat dressyrpass med min duktiga lilla skrutt. Det är så himla rolig hur tydligt han visar att han hatar att rida dressyr, haha så fort man sätter upp några hinder då helt plötsligt är det inte alls lika jobbigt att gå i den perfekta formen och gå hur fint som helst.
Han är riktigt jobbig att rida dressyr på eller ibland kan han vara helt underbar, men många ggr så är det ett helvete rent ut sagt.. För det första så är han ju otroligt pigg, så han vill ju hela tiden springa iväg och börjar småstegra så fort jag tar tag i honom och om man gör halt så slänger han upp huvudet så högt det bara går (har martingal) och verkligen stretar ihop och suger tag i bettet och försöker sedan rycka ner huvudet så att jag ska tappa tyglarna för att sedan börja småstegra på stället, det har vi dock jobbat med väldigt mycket nu så det problemet börjar mer och mer lösa sig men vissa dagar är han helt hopplös och bara springer och skiter i vad jag än gör. Ialla fall, när man äntligen har fått honom att faktiskt börja lyssna på mig och han börjar arbeta och jag verkligen kommer åt honom så han verkligen går i form, då så antingen slänger han sig åt sidorna, eller så börjar han småstegra och studsa fram som en liten gummiboll och om man ska gå i skänkelvikning med honom så börjar han direkt småsparka med bakbenen, och på sommaren är det som jobbigast, då det oftast är väldigt mycket skuggor över våran ridbana, för han ser dessa skuggorna som hinder och börjar hoppa över dom, nu på vintern kan han dock också gå jätte fint och sen helt plötsligt när han tycker det räcker och börjar bli tråkigt så skapar han egna hinder på ridbanan och börjar hoppa över dom, vilket han tycker är skit kul... 
Men idag var han jätte fin, fick dock börja med att skritta och arbeta honom i skritt i nästan en halvtimme innan han började slappna av och sluta takta, sedan började jag trava och göra väldigt många övergångar, sen började jag flytta honom lite och då började han först att sparka lite med bakbenen men gav sig ändå ganska fort, när jag hade fått honom i form i traven så började jag försiktigt att galoppera och då började han först bocka ganska mycket och ville springa iväg så då började jag göra många övergångar här med och i början så bara stegrade han sig och ville inte alls, men efter ett tag så gav han sig och gick klockrent, fin ponny. 
Lite otroligt att han är 18 år min lilla bebis.. Han beter sig som en ungponny, men samtidigt är jag otroligt tacksam över att han har kvar denna energin trots hans ålder, jag älskar honom♥
 
 
 
 

Äntligen frisk!

Gud vad skönt efter 2 lååånga veckor är jag äntligen frisk igen! Suger att ha slösat bort nästan mer än halva mitt underbara jullov för att ligga och vara sjuk, menmen vad gör man liksom? 
Hade en underbar Julafton i Vrigstad med familjen. Fick toppen fina grejer i julklapp också kunde inte blivit mycket bättre
  • Lamicell ridhjälm, asjävla snygg, ska bara användas på tävling. 
  • Pengar. 
  • Smink.
  • Ginatricot presentkort 900 kronor.
  • Kicks presentkort 200 kronor 
  • Ljus
  • Jätte mysig morgonrock, världens skönaste.
  • Filmer 
Snart fyller jag år också, underbart 12 Februari och då står blandannat en ridkavaj på önskelistan, gärna lite nya saker till lägenheten också och lite annat smått och gott. 

Stallet:)

Nu ska jag åka till min lilla plutt och rida ,lite dressyr hade jag tänkt, vi får se hur det går, kan ju knappt andas för min hals, menmen det ordnar sig säkert, sen har jag stallmöte inför julhelgen!:)


Morgonmys

Skönt att ha lov, vaknade för en stund sen och är fortfarande sjuk, mår så jävla piss dåligt så idag ska jag tillbringa hela dagen framför en film och bara mysa, fast ikväll ska jag självklart till min lilla gosponny!:)


Blir så trött.

Jag blir så jävla trött på hur människor tänker nu för tiden. Liksom vart fan tog respekten vägen? Sen när blev det okej att använda orden: hora, slampa,slyna osv som vardagsord. Sen när blev det okej att mobba dom som inte tycker exakt likadant som du eller som kanske ser ut på ett speciellt sätt ellr har en speciell stil? Sen när blev det okej slå på den som ligger? ellr att flera stycken slår på en? 
Börjar verkligen undra vafan människorna håller på med och varför har det blivit mer "okej" nu än innan. Seriöst om en tjej ligger med en kille på fyllan så får hon en smutsig stämpel som antingen "billig" ellr "hora" och detta ska man tycka är helt okej att ta. Därimot om en kille ligger med en tjej på fyllan så är det helt okej och man liksom high fivar sig själv, därimot om inte killarna ligger med en tjej på fyllan så tycker många att dom är ganska värdelösa osv.. Man kan inte längre ha en åsikt för då finns det en väldigt stor risk att du antingen blir nerslagen eller iallafall att någon hotar dig. Vafan hände där liksom? 
Jag t.ex är en sån person som säger vad jag tycker och tänker, duger inte det så fine dra då. Jag vet inte hur många ggr jag har fått skit för att jag har stått upp för min åsikt , jag vet inte hur många ggr jag har blivit hotad att dom ska slå ner mig,döda mig osv. Jag är inte personen som blir rädd om någon hotar mig utan tvärtom , bring it on typ. Jag är trött på att folk kan vara så grymt kaxiga bakom sina data/mobil skärmar men när dom sedan står där face to face vad har dom då att säga? just precis, då är dom oftast knäpptysta och har inget att komma med. Jag skulle aldrig slå en annan person, dock kan jag vara riktigt bitchig, och har alltid svar på tal, jag ger mig liksom inte i första taget, om personen då väljer att smälla till mig för att dom blir arga för att dom har grymt jävla fel, så visst det är upp till dom, jag kan ta den smällen.
MEN många kan inte försvara sig på det sättet utan står ist ut med att folk trycker ner dom och hånar dom. Dom står ut med att bli puttad ellr nersprugna i korridoren, för dom har inte mod nog att säga till. Är det då okej att trycka ner dessa personer ännu mera ? absolut inte, oftast är det ju personen som mobbar som är otroligt  osäker på sig själv och därför känner dom sig bekvämma med att ge sig på folk som är svagare ellr mindre än dom själva, det är så jävla fel. Skärp till er förihelvete hur kul skulle det vara om ni var den som var mobbad? tänk innan ni säger eller gör något för i många fall så sårar det otroligt mycket mer än vad man kan tro, även om man själv kanske inte tycker att det är en big deal så kan den mobbade uppfatta det så, tänk innan ni yttrar er. Det är helt sjukt att vissa människor inte ens vågar gå till skolan för att dom är så rädda och mår så fruktansvärt dåligt över att dom blir mobbade varje dag, det ska inte vara så. Alla ska känna sig trygga när dom går till skolan och vara glada när dom är påväg hem.
Jag fattar verkligen inte hur man kan vara så grym mot vissa personer, dom är inte mer än människor precis som ni är, ge er och behandla varandra med respekt så kommer du få det tillbaka, tryck inte ner andra för att du själv är osäker. Kalla inte folk saker som du själv inte skulle vilja bli kallad. Var snäll, behandla varandra med respekt, ha roligt och sluta döma folk.
 
 

Mysdag!

Underbart mysig kväll hos min kära mormor, nu är jag trött och kan fortfarande inte prata bara hostar hela tiden och knarkar halstabletter, febern blir bara högre också, Yeahright.


Stallet:)

Jätte mysig tur med min älskade lilla ponny, han är allt bra fin han! Nu ska jag åka till min mormor och ha lite julmys, super mysigt!:)


Ska till mitt lyckopiller♥

Nu ska jag åka till min lilla häst och rida en runda, funderar på att rida ut idag, trots att det är lite halt, kan ju brodda honom eller något och ta det försiktigt, han kan behöva komma ut och få sträcka på sig efter helgen speciellt eftersom att han hade vilodag igår, så han är nog riktigt pigg, haha kommer säkerligen bli avbockad också i farten, han är ju en sån lite skitunge så när han väll har börjat springa eller bocka så slutar han inte förens man nästan åker av.. snäll ponny.
Jag älskar dig något otroligt, är så lycklig för att jag har dig Domino♥
 

Trött och sjuk, gör det bästa av sitationen

Är fortfarande sjuk, har varit det snart 4 dagar ellr något, blir galen. När jag äntligen har jullov, nejnej då ska jag vara sjuk.. Dock hindrar det inte mig alltför mycket tänker inte ställa in några planer för det, pfft aldrig. Tävlade ju i helgen och var med fina vänner, igår så julhandlade jag hela dagen och idag ska jag först till Domino sen ska jag till min kära mormor och ha lite julmys.

Dock så är jag så förbannat trött på julen nu.. Snön får gärna smälta bort typ nu och ta med sig allt äckligt slask,regn och kyla och istället sätta dit solen, grönt gräs, värme, klarblå himmel och ett varmt sommarlov, jatack gärna. Längtar redan efter att tävlingssäsongen ska sätta igång, och vara ute och tävla utomhus, sommar och sol. Har även planer på att förhoppningsvis åka ner till Serbien och hälsa på släkten, underbart isåfall, där är det varmt♥
 
Påtal om ingenting så satt jag och läste veckorevyn innan och läste om något äckligt jävla reportage om kannibaler och att dom har ätit upp människor osv.. Trodde bara sånt hände på film, världen är sjuk, läste t.ex. om en kille som hade stekt sin flickvänn och fryst in hennes kroppsdelar osv, så nu funderar jag allvarligt på att låsa in mig i mitt rum och stanna där forever and ever, yeahbuddy!

Dagens outfit

Handlat julklappar till familj och pojkvänn hela dagen, väldigt nöjd med mina inköp!:) 
Dagens outfit 
  • Kort linne, orange
  • Nya snygga och tajta mörkblåa jeans
  • Vit Kavaj med uppvikta armar 
  • Silvrig klocka med blingbling på
  • Silvrig ring med svart "plutt" på
  • Silvrig halsring. 
 

Domino II

Har världens finaste ponny!♥ Dom 3 senaste tävlingarna (har knappt tävlat något detta året pga skada) har jag kommit hem med rosett varje gång.
  • Herrljunga 2 månader sen kanske vinst i första klass, 4 fel i andra. LB, LA 
  • Varberg 4 veckor sen typ vinst i båda klasserna LB, LA
  • Idag tävlade jag i styringe, 3plats i första, dubbelnolla i andra LB, LA 
Äntligen börjar det släppa kan inte bärga mig inför nästa år med massa roliga tävlingar, hoppas 2013 blir vårat seger år, det är vi värda min fina ponny och jag efter nästan 2 år med otur och motgång, nu börjar det släppa och han går bättre än någonsin är så glad för att du blev min, nu kan vi ängtligen börja satsa på riktigt.  
bevisa för alla dessa idioter som sa att Domino aldrig skulle kunna bli något och aldrig sluta med sina ryck, vi får väll se, jag ska bevisa motsatsen, du och jag min älskade plutt, vi ska allt få dom att ångra vartenda litet ord , yeahbuddy. 
Jag har aldrig någonsin tvivlat på Domino, jag vet att han är grym och han bevisar det gång på gång nu, han har förändrats, han behöver bara tid, han är ingen maskin, det är ingen.

 
 
 
 

jullov

sick, hur fort det har gått, redan jullov, känns som jag precis hade sommarlov, men fan vad härligt ändå. Skönt att vara hemma nu i 3 veckor också medans ni flesta bara har lov i 2 veckor, SRG levererar för en gångs skull, härligt!:)

RSS 2.0