Jag kan inte göra mer än såhär.

Jag saknar dig något otroligt, du anar inte hur tom jag känner mig utan dig, jag är inte glad utan dig, inte på riktigt. Ingenting är lika roligt utan dig vid min sida, du är min bästa vän och jag älskar dig något otroligt. Jag vet fortfarande inte vad jag har gjort eller sagt, men någonting är det ju helt klart och jag önskar verkligen att du kan berätta det för mig, jag har aldrig någonsin menat att såra dig eller göra dig ledsen med någonting jag har sagt till dig. Vi alla gör misstag, även jag, im just a human. Jag vet att jag är dålig på att visa hur otroligt mycket du betyder för mig och jag vet att jag är dålig på att påminna dig om att du faktiskt är det bästa i mitt liv och vilken otrolig person jag faktiskt tycker du är. Jag vill verkligen inte förlora dig, vilket jag antagligen redan har gjort, eftersom du inte längre vill ha kontakt med mig. 
 
Jag försår verkligen ingenting utav allt som har hänt, ena dagen var allt bra och mitt liv var verkligen helt perfekt, sen helt plötsligt, crash bom bam så pratar du inte med mig och inte ens kollar på mig när jag försökte säga hej till dig, och om du kollar på mig så är det bara en bitchblick som jag har fått till svar.. Jag är verkligen helt förvirrad, vad är det med dig? vad håller du på med? vad har jag gjort? vad har jag sagt? Vad har fått dig att bete dig såhär helt plötsligt?  Du är inte sån här, du har aldrig varit sån här, jag ser på dig att du inte mår bra över någonting och jag har även försökt att prata med dig, men du vill inte, jag ser det på dig, man ser det i dina ögon, du är inte samma person som du var innan, det är någonting som oroar dig eller som du går och tänker på. Jag vet inte längre vad jag ska göra för jag har redan försökt med allt, jag har smsat dig, men du svarar inte, jag har ringt dig men du klickar mig, jag har till och med åkt hem till dig, men du öppnade inte, jag har gett dig tid för att fundera men du hör ändå inte av dig, vad mer kan jag göra? jag har försökt med allt som står i min makt för att försöka ta reda på vad som är fel och försökt fixa det, men ingenting funkar. Detta är det sista jag gör, jag kan inte göra mer jag har redan försökt med allting annat. Om du inte förstår nu så kommer du aldrig förstå.
 
Jag har alltid ställt upp för dig. Alltid funnits där när du har behövt mig. Stöttat dig till 110% i alla lägen när du har velat göra någonting. Hjälpt dig när livet har varit svårt och inte riktigt gått som du har velat. Försökt pusha dig till att prova nya saker och fortsätta kämpa. Du är så otroligt stark och jag beundrar verkligen dig, du kommer komma precis där du vill komma med ditt liv, du behöver inte oroa dig. Jag tror verkligen på dig. Jag har stannat uppe sena nätter bara för att skriva med dig ända tills du mår bättre, jag har alltid stått kvar vid din sida när andra har svikit dig och jag har alltid försökt visa hur mycket du betyder. Du är den personen som gör mig glad, på riktigt. Du är den som jag alltid har roligt med och den jag alltid har kunnat vända mig till när allt annat har varit skit. Du har alltid ställt upp för mig och funnits där för mig, även när jag var som värst. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva förlora dig, du har alltid sagt till mig att ingenting kan förstöra den vänskap som vi har och att det alltid kommer vara du och jag vad som än händer, att vi alltid kommer vara bästavänner och att ingenting kan ändra på det. Men ey den är förstörd, den är totalt sönder krossad, nerstampad så långt det bara går och du verkar inte bry dig ett skit om det. 
 
Det sårar mig så sjukt mycket att se att du inte bryr dig, att du bara fortsätter som om ingenting har hänt, som om det inte gör någonting att jag inte längre är en del av ditt liv. Det är hemskt att veta att jag bryr mig så otroligt jävla mycket mer, att jag tänker på dig hela tiden, även när jag är med andra, vart jag än här så tänker jag på dig och undrar hur du mår och om du någonsin har tänkt en enda tanke på mig. Om du inte vill ha mig i ditt liv så säg det istället och säg det nu, jag lär mig leva med det, men att ha det såhär och inte veta någonting om något, det klarar jag inte av längre, jag blir bara svagare och svagare för varje dag som går och snart kommer jag vara så långt nere att jag inte kan ta mig upp igen och det vill jag inte ska hända. Jag vill verkligen veta vad fan som hände och varför, varför, varför det blev såhär. Jag kommer alltid älska dig och du kommer alltid att vara min bästa vänn vad som än händer, de vet du. Men antingen så pratar du med mig och berättar vad fan som händer, eller så skiter du i det men då behöver du heller aldrig prata med mig igen, för jag orkar inte mera nu. 
 
Det är upp till dig nu, jag är här och jag kommer alltid vara här, jag går ingenstans, men om du vill ha något med mig att göra så får du ta upp kontakten, för jag kan inget mera göra nu, jag har faktiskt gett upp för den första gången i mitt liv så har jag tappat allt och verkligen förlorat kontrollen, jag vet inte vad som händer med mig. Efter 5års ren vänskap så trodde jag aldrig att denna dagen skulle komma, men du kommer alltid ha den där bästa platsen i mitt hjärta vad som än händer och jag kommer aldrig någonsin glömma dig, jag älskar dig.
 
Från mig till dig, cover av: Incu, Your my sun - Angelijna gustafsson.  

Löprunda och brutet finger sen helgen!


she´s not me.

she is not me♥ 

Life is good!

Livet är allt bra vissa stunder, allting är perfekt förutom att hästen har blivit sjuk, han har feber och är väldigt uttorkad men det kommer nog lösa sig snart får vi hoppas! Även fast det är vissa saker som verkligen inte är speciellt roliga nu så är grejerna som är bra såpass bra att dom andra problemen som jag inte orkar gå och oroa mig för!:)

Helgen har varit toppen bra, väldigt trött dock, måste verkligen sova och borde även plugga.. Menmen snart kommer Adam hit en stund, och imorgon sätter skolan igång igen, helt okej!


RSS 2.0