Pluggdag nummer 3

Pluggade hela dagen i torsdags, och igår pluggade jag också några timmar men sen åkte jag till Nelly och hade en mysig kväll bestående av pizza, film och girltalk!

Idag blir det ännu en pluggdag, galet vad jag ligger efter, suger riktigt hårt:( men nu jävlar ska jag komma ifatt igen! Sen vid 4 tiden så kommer min älskade ponny tillbaka till varberg, han har varit hemma en hel vecka nu och blivit omskött av min syster och mamma medans jag har försökt vila upp mig, är fortfarande långt ifrån frisk men ska ialla fall försöka rida, för jag blir galen av längtan efter min älskade häst!<3


Jag är så jävla pinsam..

Orkar inte med mig själv , men yolo förfan , Nelly och jag är bäst i världen :*

 

 


Syskonkärlek när den är som bäst!<3


Bege mig hemåt för en stund!:)

Snart ska jag åka hem en snabbis för att fira min mAmma som fyller år idag, älskar dig mammis!:)

Sen ikväll så åker jag dock tbx till Varberg för att spendera kvällen med min efterlängtade vänn Nelly som har varit i London, denna dagen är så nära perfekt man kan komma!:)


Älskade sol!

Nu är du här och har lagat min själ, kommer aldrig någonsin låta dig gå, haha älskade sol, aldrig någonsin vaknat så pigg och glad som idag, och det är bara att tacka solen för, love of my life!


Sallad!:)

Riktigt gott och fräscht mums!:)


Måndagsmys!

Myser med min fina, som snart börjar sitt jobbpass dock, sorgligt nog han är den underbaraste som finns och jag är otroligt glad att vi hittade tbx till varandra!:)


Foodtime!


This is me today!

Alla andra lägger alltid upp dagens outfit, så nu är det min tur att vara lika häftig som ni, detta är min dagens outfit, inga hatkommentarer, tack!


Melodikväll!:)

Ikväll ligger jag och tar det lugnt med en väldigt speciell person:) ikväll ska vi inte göra annat än att kolla på melodifestivalen och bara ta det lugnt! Har riktigt ont idag men blir lite gladare när jag har så underbart sällskap:)<3


Jobbig natt..

Hade massa kramper inatt, har även fått mer ont än innan, idag får jag iallafall sluta med medicinen det är skönt för den är hemsk, smakar metall i munnen av den så har fått äckliga sura uppstötningar.. Känner mig riktigt yr idag och huvudet känns som om det snart ska sprängas, har även blivit väldig svag svårt att gå rakt och så.. Hoppas verkligen det hittar något som kan hjälpa mig att iallafall slippa ha så ont hela tiden, vaknar hela tiden när jag ska sova pga smärtan, orkar verkligen inte detta nu vill bara att det ska vara över..<3


Fredagsmys<3

Äntligen lov, inleder det med en riktig mysfredag usch vad trött jag är kommer nog somna vilken sekund som helst x)


Alla <3 dag!


Grym kväll igår!


Saftkalas

I helgen blir det saftkalas för min del hämtade ut ännu en medicin idag som jag ska äta i 10 dagar 2 tabletter 3 ggr per dag alltså 6 tabletter varje dag + mina andra mediciner.. Usch och fy plus så får jag inte dricka en droppe alkohol och imorgon är det festa som står på schemat, haha saftkalas? Äsch ikväll ska jag iallafall verkligen vila upp mig och sova och bara ta det lugnt , riktigt skönt!

Denna veckan har känts så otroligt lång, usch! Avslutade veckan med ett prov som jag senare fick sms av min lärare att jag var godkänd på så det blev en härlig start på helgen!:)


Jag är ändå ganska duktig!

Jag har faktiskt blivit ganska duktig.. Idag tex så har jag varit i skolan, gjort en redovisning, sen myste jag med Domino sen när jag kom hem så gick jag direkt och tvättade, sen har jag städat i min lilla lya också, jätte fint!:) Sen har jag tränat lite lätt och väldigt försiktigt pga magen men vill ändå börja sätta igång redan nu..
Nu har jag precis ätit så nu ska jag ner och hämta den sista tvätten och sen ska jag lägga mig och plugga för imorgon har jag prov i ridlära!:)


Rolig kväll med mina favoriter igår!:)

Igår var jag med Annika och Nelly vi hade pizzakväll, haha standard! Sen åkte vi och köpte godis och bullar haha ångest idag kan jag ju säga, fyfan jag skulle vara nyttig, menmen Ibland så får man lyxa till det.. Bra och rolig kväll som alltid :)

DOCK Kan jag ju säga att fotbollen igår inte var så jävla festlig, seriöst pinsamt av Sverige, herregud..


Morgonmys

Morgonmys med min fina!:)


Foodtime!

Jag fortsätter på samma spår, det är så sjukt gott och det känns redan på både kroppen och energin att det ger resultat!


Underbar dag!

Gud vad skönt att faktiskt komma tillbaka till skolan, riktigt rolig dag trotts att jag inte kunde rida, men kollade på och sen efter skolan så stod jag och borstade igenom min älskade lilla ponny ordentligt så han blev riktigt fin,bytte även grimma på honom och flätade svansen (den blir så äcklig och tovig nu när det är så mycket lera annars) sen satte jag på honom ett mysigt flecetäcke istället för utetäcket och sen var vi även ute och gick en runda, aldrig sett en sån pigg och glad ponny mitt hjärta gjorde glädjehopp tusen gånger om, han är verkligen det bästa jag har!!<3


Gott!

Riktigt gott, Sallad kan vara det godaste som finns!


Precis kommit hem till Varberg igen!

Nu sitter jag i min lilla koja igen, mysig är den och det är otroligt skönt att bo ensam ändå, slippa allt tjat ;) 
Mår fortfarande inte bra men ska ändå dra mig till skolan, får hoppas medicinen börjar värka snart så jag slipper känna av att det gör ont, blir så himla trött av det också, bara sover hela tiden och orkar inte anstränga mig det minsta, menmen jag kämpar på så gott det går!:) 
 

Nu ska jag sätta mig och försöka plugga en stund iallafall, sen ska jag nog bara vila upp mig så att jag iallafall kan vara lite levande imorgon, varit riktigt mysigt och vart hemma hos mamma, men gud vad jag saknar min älskade ponny ♥

Sjuk fortfarande..

3 veckor har jag varit sjuk nu och det blir bara värre.. Menmen ska verkligen försöka gå till skolan på Måndag iallafall, för blir galen så rastlös jag är!

Just nu ligger jag och kollar på film, var på akuten igår, men nu är det hyfsat bra igen, hade väldigt lågt blodtryck osv.. Ikväll ska jag mysa hos mamma och syrran, skönt att vara hemma under helgen!:)<3


RSS 2.0