helt sjukt ju jag är helt död!

Hej slutade jobba vid 1 tiden idag och började halv 7 gött med egen tjänade pengar! Lektioner gick super bra och mina små elever är hur duktiga som helst och hela bunten lär bli ryttarinor och ryttare, vänta och se bara;) Nu är det slut på ridskolan för denna terminen och vi börjar inte förens efter sommarlovet då jag blir den nya ridläraren helt och hållet för dom här minsta dagarna så då börjar jag jobba varje lördag, haha mamma kan ju ialla fall vara lugn på fredagar för då kan jag ju inte festa ialla fall, haha. 
Men grejen var det att när jag kom hem och hade duschat så somnade jag direkt i soffan och sov fram till nu (a). Jag är verkligen helt död och känner mig helt utpumpad för det kanske är ganska förståligt eftersom jag steg upp vid halv 7 idag jobbade som en dåre fram till 1 sen hem och duscha,laga mat och gå ut med hunden och grejen är det att jag inte har sovit någonting igår natt eftersom det blev lite bråk mellan 2 kompisar så den ena personen kom till mej ett tag och bara snackade och sånt så jag har inte sovit på ungefär 29 timmar eller något sånt, gäääsp.
Ikväll ska jag inte göra mycket, orkar knappt ställa mig upp från soffan,herregud. Snart kommer mamma, Roger och Carro hit vi ska ha en riktig myskväll och bara gotta oss hela kvällen, sen kommer jag nog somna alldeles för tidigt för en lördagskväll menmen jag är trött... riktigt trött!;)♥
Nu går min fina lilla prins på grön bete (inte i denna hagen där korten är tagna) världens finaste hjärtat!

Kommentarer
Postat av: Nelly

sv: du har redan frågat och jag har fortfarande inte bloglovin... :)

2011-06-11 @ 17:34:06
URL: http://neelyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

ahdå, själv? :)

2011-06-11 @ 18:03:56
URL: http://momie.blogg.se/
Postat av: M

SV ; nu följer jag dig med ;)

2011-06-11 @ 18:04:18
URL: http://ofourblog.webblogg.se/
Postat av: ' Saveu ♥ - Fobi, Livet, Musik

Gött! :D

2011-06-11 @ 18:04:27
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: Nora

Svar: Visst kan vi följa varandra på bloglovin .. ;)

2011-06-12 @ 21:09:30
URL: http://thelittlecrazy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0