tillbaka igen...

Hej, orkade inte blogga igår för jag var ganska ledsen. Det är så att igår ringde min mamma och sa att min ponny har blivit skadad och jag blir då jätte rädd och ledsen, sen bad jag mamma hämta mig direkt så jag kan åka till honom och det gjorde hon faktiskt så slapp resten av dagen;) Men ialla fall när jag kommer dit så står min prins med bandage runt benet och hela benet är hur svullet som helst och han ser helt slut ut,så då börjar jag så klart gråta..
Det som har hänt är att Domino har trampat sig (antagligen igår när vi var ute i skogen) men då visade han inga tecken på att värken halta eller ha ont någonstans och sen när jag kom tillbaka till stallet så tvättade jag ju av hans ben men då kände jag ingenting;s, men ja antagligen har han trampat sig för han har ett sår i karleden och vi har kommit på att det inte kan ha varit mugg. ialla fall sen tog jag ut honom för att få igång blodet i benet och då blev han bättre efter att jag hade gått i en halvtimme ungefär och haltade knappt hals, men direkt när han börjar gå snabbare så haltar han jätte mycket:( Sen gick jag med honom 3 ggr till den dagen och sista gången efter att jag hade gått med honom så var svullnaden borta :D Men han haltade dock fortfarande,men jag stretchade honom och försökte få honom att inte vara så stel. Och idag när jag kommer ner i stallet så är min älskling helt speedad och super glad och inte svullen :D Så jag gick ut och gick med honom i nästan en timme och han haltade inte en enda gång, så jag provade att springa lite med honom, och inte ens då haltade honom, så imorgon om han inte haltar då så ska jag ut och skritta en runda så han kommer igång igen!

Igår hade jag en otursdag dels med hästen då och jag som skulle tävla idag egentligen så det suger ju... Sen hade jag utvecklingssamtal också och då så pratar dom om att jag antagligen måste gå i sommarskola, NO WAY säger jag bara jag tänker inte tillbringa min sommar i skolbänken så nu jävlar ska jag plugga hur mycket som helst asså... ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Vill du bli dagens blogg? Gå i så fall in och anmäl dig här: http://sarathelin.blogg.se/2011/april/dagens-blogg.html



2011-04-09 @ 14:30:03
URL: http://sarathelin.blogg.se/
Postat av: Princess<3

svar; japp!

2011-04-09 @ 14:57:11
URL: http://bergbackaskaniner.blogg.se/
Postat av: julie

lust å bli veckansblogg? :)

2011-04-09 @ 15:05:35
URL: http://notesfromjulie.blogg.se/
Postat av: N I K E

taack sweetii :)

2011-04-09 @ 15:06:47
URL: http://nikeez.blogg.se/
Postat av: SANNA

SV: Okej! :) Jag kollar facebook, läser bloggar mm. :D Är allt bra med dig? :)



KRAM

2011-04-09 @ 17:51:33
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0