..

Jag saknar dig något enormt, saknar att alltid ha någon som jag vet finns där, jag saknar oss, ingen kommer någonsin betyda mer än dig min vän!


Lugn helg!:)

Mamma och Roger har varit i min lilla lya i Varberg hela helgen och gjort om allt. Tapetserat om osv, ni ska få bilder sen, nu är det super fint och väldigt mycket rosa, my love!

Igår sov jag hos Linnea och Clara, kollade även på Maria wern, riktigt bra serie det där!:)

Nu sitter jag i bilen på väg till Kungsbacka för att köra trav på shetlandsponnyer, idag ska vi få tävlingsköra fan vad kul!:D


Ibland blir det bara för mycket för mig.

Jag orkar inte mer, fyfan för detta. 1000 tankar i mitt huvud just nu och den största är nog vafan jag gör här?

Jag vill inte ens gå på denna skola. Varför bor jag här? Varför går jag här? Vill bara hem, hem till mamma, hem till tryggheten, hem till mina vänner. Jag hör inte hemma här, jag mår inte bra här och jag passar inte in här.

Aldrig känt mig såhär vilsen i mig själv, sen om det beror på att jag förlorade min allra viktigaste trygghet som jag kunde prata med allt om, eller om jag bara är trött på allt som har med livet att göra är den stora frågan.. Men såhär orkar jag inte må längre det är pinsamt hur piss dåligt jag mår och det är äckligt pinsamt att inte ens kunna gå en hel skoldag utan att bryta ihop på slutet av den, jag orkar inte leka stark längre jag tänker inte längre låtsas som om jag mår bra, för det gör jag inte, verkligen inte, fyfan för detta..:'(


Denna hästen!

Denna hästen är helt otrolig , finns inga ord på hur mycket jag älskar honom!<3


Bra dag!

Idag hoppade jag med pluttisen och det gick grymt bra, så himla fin var han idag!:)

Just nu sitter jag hemma hos Emelie och kollar på the following, skulle egentligen plugga idag, men det kan vänta, usch är grymt skoltrött vill bara hem, vilket jag dock ska imorgon härligt!:)


Alldeles för mycket tankar.

Åh orkar inte alla dessa jävla tankar. Jag är helt tom, jag känner inte igen mig själv längre, vad fan är det med mig? Jag beter mig som en tönt.. Jag brukar inte vara sårbar, men jag antar att vi alla har våran gräns.

Att förlora dig, den allra finaste och bästa vännen jag har, tar mer än bara några veckor att glömma. Jag vet inte ens varför det har blivit som det blivit eftersom du vägrar förklara, men det är upp till dig. Jag vill inte ha tillbaka din vänskap eftersom du har bevisat att den var fejkad hela tiden. Så fort jag tänker på allt som du har sagt och gjort mot mig och hur mycket skit jag faktiskt har tagit för din skull så börjar tårarna rinna och dom slutar inte. Varje dag när jag ser dig kommer dom igen, jag är så förvirrad. Varje natt ligger jag vaken och undrar vad jag har gjort och varför du beter dig såhär. Jag vill vara så arg på dig, jag vill kunna säga att jag inte bryr mig och att det inte spelar någon roll, men det gör det! Jag bryr mig om dig, jag älskar dig, jag skulle aldrig få för mig att svika dig ens så mycket som för en sekund och de vet du, du vet även att det inte spelar någon roll hur illa du behandlar mig så får du alltid tillbaka min vänskap och jag kan aldrig bli riktigt arg på dig, för det går inte.

Men nu är det slut på detta, ingenting kommer bli som det var, jag saknar dig något otroligt, det spelar igen roll hur roligt jag har med alla mina andra vänner, för dom är inte du. Ingen kommer någonsin kunna ta över den platsen som du har i mitt hjärta hur mycket jag än tycker om mina andra vänner!

Kom ihåg att det var du som valde bort mig, inte tvärtom. Det var du som sårade mig inte tvärtom. Det var du som svek mig inte tvärtom. Du har ingen annan än dig själv att skylla, kom ihåg det om du någonsin skulle känna dig ensam och tänka på mig, kom då ihåg att jag inte längre finns där. Du kan inte vända dig till mig längre inte ens när du mår som värst, för jag kommer inte gå på din vänskap igen, för du snackar endast med mig när dom andra inte kan snacka just då, man gör inte så, man behandlar inte folk så som du behandlat mig och det känns för jävligt att säga det här eftersom jag älskar dig något så otroligt till djupet av mitt hjärta, men du och jag finns inte längre våran vänskap är som bortblåst och den kommer inte uppstå igen, den är kvävd och denna gången föralltid, helvete.


Åsby

Idag var vi och körde ponnytrav i Åsby riktigt roligt!:)

Nu sitter jag hemma hos Linnea och Clara med Isabelle, Emelie och Josefin och äter Tacos, tjockis style!


Haft en grym helg!

Haft en riktigt grym helg med fina vänner, super!:)

Kommer dock inte bli så roligt att gå till skolan imorgon pga ett personligt skäl, blir så trött, kan det inte vara helg hela veckan, mycket bättre också slipper jag bli påmind..


Myskväll!

Hade en riktigt rolig fredagskväll med tjejerna! Var hemma hos Matilda med
Bea och Emelie och kollade på film och snackade lite girltalk, haha, sen kom även Emma och Elin med!:) sen överraskade även min syster mig och ringde och sa att hon var påväg till Varberg och undrade om jag kunde passa lilla bebisvovven så det kunde jag väll och sen hämtade hon honom vid 3 på natten någonting!:)

Nu ska jag försöka orka mig upp ifrån sängen och åka till stallet och rida lilla bebisen, ingen anning om hur dock, har lust att rida ut men det är ganska lång tid sen jag red dressyr nu så måste nog faktiskt göra det, äh vi får se!:)


Riktigt trött!

Är så himla trött efter skolan därför jag inte bloggar! Jobbiga skoldagar och långa framför allt!

Har haft en bra vecka!:) skönt att det är fredag imorgon, förhoppningsvis händer det något roligt i helgen!

Idag fick jag dock reda på att det finns kvar parasiter i min mage så ska få en till medicin sen har jag även fått en ny medicin för magkatarren som jag ska gå på i 4 veckor! Sen har jag även fått ibs, det är en irritabel tarm. Det kommer jag få gå med hela tiden från och till hela livet antagligen! Så just i den fronten är jag riktigt deppig just nu och mår väldigt dåligt över detta, men ska försöka vara stark och kämpa!:)


Äntligen klar för idag!

Åh vad skönt det var att komma hem, jobbigt att gå så länge i skolan! Hoppningen gick ganska bra idag hoppade första gången för i år utomhus, mysigt, han var otroligt pigg men det var bra övningar som gjorde han lite lugnare suger dock att vi får hoppa lägre än vad jag gjorde när jag var 5 år och gick på ridskola, kul..

Sen när jag kom hem så städade jag i ordning här i kojan;) sen lagade jag mat blev super gott:)

Haha jag och Viktor hade en utav våra knäppa dagar, orkar inte!

 


Godmorgon

Första dagen i skolan på väldigt länge för min del, känna faktiskt ganska skönt att vara back on track . I eftermiddag ska jag hoppa första gången utomhus på min lilla bus ponny, riktigt härligt, puss!


Riktigt jobbig dag:(

Fyfan för den här dagen.. Började som sagt med att åka till halmstad kvart över 7 på magnetröntgen och då får jag ligga på en säng i 1 timma och dricka 1,2 liter med någon äcklig vätska.. Efter det så satte dom en spruta i benet med tarmavslappnande medel, även en spruta med en lång slang i handen! Sen la dom som en platta över magen och en över benen så att jag inte kunde röra mig och sen skickade dom in mig i den extremt trånga tunneln, höll på att få panik 1000 ggr om, men försökte bara blunda och låtsas som om jag låg i solariumet, haha gick dock inte så bra eftersom det lät as mycket hela tiden + att den "bädden" som jag låg på åkte fram och tillbaka hela tiden, aldrig någonsin varit så rädd :( sen efter halva undersökning så satte dom i ännu mer tarmavslappnande medel fast denna gången i handen, och sen fortsatte dom..

Fast det jobbigaste var nog faktiskt inte vad dom gjorde utan mer var vi var.. Samma sjukhus där min pappa dog på för 8 år sen, det var det jobbigaste av allt, fyfan fick en sån flashback när vi parkerade bilen, kände direkt igen mig och att gå in genom dom där äckliga jävla dörrarna, det var de värsta jag har gjort, jag älskade honom så otroligt mycket och saknar honom varenda eviga dag, skulle göra allt för att han skulle komma tillbaka!

Sen efter att vi har åkt hem några timmar för att vila så åkte vi vidare till falkenberg för att prata med min läkare om hur jag mår osv, vi kom fram till att jag måste gå på en ny medicin för magkatarren i 4 veckor och se om det går över om inte så måste jag kontakta henne direkt, och jag ska börja känna förbättring redan efter 1 vecka!

Nu ligger jag äntligen i min älskade säng i mitt älskade Varberg, dock med kraftig smärta i magen efter det medlet jag drack i morse men jag hoppas det går över!

Hoppas ni har haft en betydligt bättre dag än vad jag har haft, puss!


Magnetröntgen

Godmorgon klockan är endast kvart över 7 på morgonen och jag ska snart in på magnetröntgen, önska mig lycka till, puss.


Stallet!

Jobbig förmiddag-.- bråkig dag och sen har jag packat och allt.

Men sen åkte jag ialla fall äntligen till stallet och idag red Waldemar domino istället för jag, Waldemar är en kille på
10 år som rider domino åt mig ibland, han börjar bli riktigt duktig och har utvecklats något otroligt, idag hoppade han i galopp första gången och hela 50 centimeter, bra början, dom är jätte fina tsm och kommer bli ett farligt ekipage i framtiden om dom kanske kommer ut på någon tävling!;)

Nu har vi lastat honom och är på väg till Varberg, jag sitter inträngd med massa saker över mig.. Haha helt proppfullt i bilen, var även meningen att vi skulle åkt lite tidigare men nu är klockan redan 5, vart fan tog tiden vägen?? Aja nu är vi på väg iallafall:)


ÄNTLIGEN :D

Äntligen, åh gud vad skönt efter att ha pluggat som ett as hela lovet är jag nu äntligen klar, med allting:D Skickade precis in den 8 och sista uppsatsen + att jag har gjort 3 kapitel i matten, jag är bäst i hela världen! Nu är jag ikapp igen, åh vad skönt! 
 
Nu ska jag packa ihop det sista sen åker jag till det äckligt snöiga Varberg, asså fyfan vaddå snöar, här är det jätte fint väder:( Men idag ska jag bara lämna hästen och hans saker och sen till affären och handla och sedan hem till min lägenhet och lämna alla mina saker men sen åker jag tillbaka ner till Falkenberg eftersom att på Måndag vid kvart över 7 på morgonen... ska jag magnetröntgas för att se om dom kan hitta något mera i magen, vilket jag verkligen inte hoppas att dom gör, gud vilken underbar känsla det hade varit! Sen vid klockan 1 så ska jag åka och prata med min läkare, vet inte riktigt vad det finns att prata om eftersom jag inte får provsvaren förens om 1-2 veckor eller något, menmen :) 

Fråga mig något!:)

http://ask.fm/Angelijnaaa


Mysig grillkväll!

Grillat och haft det jätte mysigt med mammis och syrran, första grillningen för året, så grymt gott var det!:)

Nu ska jag kolla på fångarna på fortet har precis packat ihop nästan alla grejer packar resten imorgon förmiddag! Har Även varit och solat :) det jag inte har gjort är att plugga alltså det viktigaste bra jobbat..

 


Min snygging!

Idag var lilla gubben grymt fin! Gick jätte bra ute i skogen trotts lite små bråk oss imellan, han vill så gärna dra iväg och sen när han blir rädd för något så börjar han alltid att stegra och jävlas något grymt, det är väldigt jobbigt men han blir bättre för varje gång!:) jag red faktiskt lite dressyr fast i skogen idag hade även lite backträning med honom så han var riktigt svettig och go efter, känns som om det var ett väldigt nödvändigt pass och han verkade konstigt nog tycka att det var skönt att bli riktigt trött för en gångs skull!:)

Efter ridpasset stretchade jag honom och masserade hela honom som vanligt , tog även liniment på benen och lite på bogmusklerna, sen rullade han sig riktigt gott i hagen, älsklings pojken!

Han är så grymt snygg och gör mig så grymt lycklig!<3


Dicte maraton!

Vaknade precis och nu ligger jag och kollar på dicte med syrran har laddat ner alla avsnitten, fullkomligt älskar den serien så jävla bra!

Annars idag ska jag inte alls göra mycket, bara packa ihop alla saker för imorgon så ska vi åka upp med hästen till Varberg och även lämna alla mina saker, men sen åker jag tbx till Falkenberg igen för ska på magnetröntgen i Halmstad på måndag sen efter det så ska jag på återbesök till min läkare och prata lite och se om jag känner mig bättre, vilket jag inte gör och vad vi ska göra för att få det bättre osv.. Sen efter det får jag nog antagligen åka hem till Varberg igen :D

Måste även plugga idag eftersom jag inte hann klart i torsdags, och sen åka ner till stallet och rida min prins, ska kanske även åka ner till pappas grav och fixa iordning där lite!

Färgade ju även håret igår, fast inte blont såklart bara skojade som jag hoppas ni förstod;) jag färgade det mörkare, blev dock lite mörkare än vad jag hade tänkt mig, men är ändå väldigt nöjd med det!:)


Min häst är otrolig!

Red ut med syrran idag och vi skulle ha galopptävling, och jag väntade till hon var minst 50 meter framför ÄNDÅ lyckades jag och domino komma före, och då är det en stor häst min syster rider på, baam den hästen slutar aldrig förvåna mig! Även när vi skulle ha en travtävling så vann min lilla mini älskling, grym han ääääär!

Nu sitter jag och håller på och färgar håret, ska bli blondin nu , puss!

Myshäst är han!


New in!

•väska med nitar
• vit bh spets
• schampo och balsam alovera respons
• lösnaglar
• ansiktsmask + peeling för fötterna
• pälsglans
•hovkrats
• ljusrosa skärbrädor
•diskborste
• catago ridstrumpor
• 6st champagneglas
• nivea bodylotion
• sax

Har även köpt massa mat och så till min lägenhet för på måndag åker jag ju tillbaka dit, så har köpt lite nödvändiga saker tex saxen som jag råkade bryta i 2 delar, kan ju vara bra och ha en hel, haha!;)


Bra dag!

En riktigt bra dag på Ullared tycker jag allt, jag är väldigt nöjd och min mamma har fått bli ganska fattig men det är lugnt, jag är ju ändå hennes favorit :)

Tänkte att jag lägger upp senare vad jag har köpt idag, om jag orkar vill säga är helt slut och har så grymt ont i min mage helt sjukt!


Dagens outfit!

Idag har jag på mig:
• vit skjorta ifrån Gina tricot
• blåa jeans ifrån vero moda
• svarta klackar med hängande dragkedja ifrån Nilsson
• svart skinnjacka
• 2 silver ringar ifrån guldfynd
• beige väska ifrån vero moda

 


Ullared !:)

Nu ska jag åka iväg till Ullared med mamma och syrran!:) senare idag ska jag åka till stallet och rida ut med min lilla prins, eller kanske hoppa har inte bestämt mig ännu, haha :)

Hoppas ni får en underbar dag , puss!


natttinlägg

Har inte hunnit skriva förens nu, när jag kom hem från stallet så satte jag mig direkt och kollade på tonårsbossen, haha fan vad roligt pogramm, fattar dock inte varför hon lämnade tbx jackan, skulle jag aldrig göra, den var riktigt snygg, love it!
 
Sen efter det pogrammet så tog jag en dusch sen satte jag mig direkt och pluggade igen, ville verkligen bli klar idag, men nej det blir jag nog inte :( ska nog sitta någon halvtimma till men sen måste jag lägga mig ska upp klockan 9 imorgon för att åka till ullared vid 10, menmen sånt är livet! 
 
Fick även en kommentar på mitt inlägg om nätmobbning! " nej, men du har nätmobbat mig "  vem det än var som skrev den kommentaren så får den gärna säga vem den är och även säga vad jag ska ha skrivit, för isåfall måste det ha blivit ett väldigt stort missförstånd, för jag skulle aldrig få för mig att nätmobba någon vilket är ganska uppenbart eftersom jag skrev ett inlägg om hur mycket jag äcklar mig på såna personer, så nej jag är inte en sån som mobbar andra. Så hör gärna av dig till mig om du har blivit ledsen eller känt dig kränkt av någonting jag har sagt så löser vi det, har verkigen inte menat att såra någon med det jag säger, tycker synd om dig om du har missförstått det jag har sagt, inte varit meningen isåfall, kram!♥

Fucking Best Song Ever!

Riktigt go låt, riktigt festlig!;)
Fill in the blanks without spilling your drinks:
My name is _____ and I'm a alcoholic
Not for real, but what else do you call this
Find me in the clubby
Going duper dumby
Borrowing your money

In the bathroom flask full of iced tea
College grad chick straddling me
I think that she want me 
To get up in her tummy
That's why they call me "Gutsy"
and I be like "check my spanish"

Mamacita, te necesito
Soy ebrio, that's all the words I know
I shoot tequila from Costa Rica
I gotta tell ya 

Best friends, you are my fucking best friends
Seriously, it's like the best night ever
This song, I'm really feeling this song
This song, fucking best song everrr

It's only midnight, chicks like "Heels off!"
Barefooted on the floor playing leapfrog
Skittles, Stoli, no juice 
and rolypoly produce
That's why they call me "Whoa, dude"
"Slow, dude"

Mamacita, te necesito
Soy ebrio, that's all the words I know
Margaritas and microwave pizzas
I gotta tell ya 

Best friends, you are my fucking best friends
Seriously, it's like the best night ever
This song, I'm really feelin this song
This song, fucking best song ever 

Åh orkar verkligen inte mer..

Jävla svår uppgift det där var, åh blir galen fattar ingenting har inte ens kommit halv vägs och har hållit på i 2 timmar. Nej nu ska jag göra lite till på den innan jag tar en paus och ska käka lite sen åker jag ner till stallet istället, sen kanske jag sätter mig och jobbar liiite till på den annars gör jag den banne mig imorgon, fast nej det går ju inte för då ska jag till ullared hela dagen, moha :D äsch jag gör den på Lördag dååå.. 
 
Ser verkligen fram imot att kolla på Tonårsbossen på TV3 ikväll förresten, verkar vara riktigt roligt, haha har ju bara sett på reklamen, men det verkar väldigt underhållande så det tänker jag inte missa! Skulle lätt vilja vara den där tjejen fan vad gött, skulle shoppat upp allting på en gång antagligen, underbart!♥

oj här vaknar man sent!

Jävlar vad klockan drog iväg vaknade för en halvtimme sen och har precis käkat frukost ute i solen, helt underbart väder ju! :) 
Nu ska jag sätta mig och skriva den sista uppsatsen i biologin sen har jag fan pluggat klart för detta lovet, haha :( Är ändå väldigt nöjd över mig själv att jag faktiskt har gjort varenda uppgift som dom har bett mig att göra istället för att bara tycka det är för mycket och skitit i det som jag garanterat hade gjort om det var för ett år sen, haha! 

Hoppas denna uppsatsen går fort att skriva för sen vill jag banne mig t och sola mig en stund som belöning gud vad skönt! Ikväll har vi stalltjänsten i stallet, ska även hoppa lite med Domino busungen, kommer säkerligen gå jätte bra, han är en riktig stjärna min lilla plutt♥

summer, hurry up♥

 
 
 
 
 
 

Too fucked up to call!

 Så jävla go låt, kör ba kör!
 I was planning on making it a slow night
But you know how that usually goes, right?
Everybody telling me to come through, so I figure imma just stop by for a brew
While I'm here might as well have two
Listen to some music and take off my shoes
Before I knew it we were jumping in the pool
Looking at the sky, feeling like I'm on the moon

Hey, I'm so good tonight
She ain't by my side
And I wonder why....I remember

You told me to call you by 1 
But I wasn't thinking
I was just out with my friends, talking and drinking
We've been through this a hundred times 
You say I don't care at all
But baby I love you, I'm just too fucked up to call

Oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh oh oh [x3]
But baby I love you, I'm just too fucked up to call

Yeah, I'm sorry that I still haven't hit ya
But I promise that I'll show you the pictures
I don't play games, maybe Flickr
Didn't even join the girls playing Twister
And I poured you a shot 'cus I missed ya
And two more for your mom and your sister
It's not like I was out at a strip club - Unless you consider a strip club, a strip club

Hey, I'm so good tonight
She ain't by my side
And I wonder why....I remember

You told me to call you by 1 
But I wasn't thinking
I was just out with my friends, talking and drinking
We've been through this a hundred times 
You say I don't care at all
But baby I love you, I'm just too fucked up to call

Oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh oh oh [x3]
But baby I love you, I'm just too fucked up to call

Baby I love you, I'm just too fucked up to call

You told me to call you by 1 
But I wasn't thinking
I was just out with my friends, talking and drinking
We've been through this a hundred times 
You say I don't care at all
But baby I love you, I'm just too fucked up to call

Oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh oh oh [x3]
But baby I love you, I'm just too fucked up to call

I'm just too fucked up, just too fucked up to call
I'm just too fucked up
Baby I love you, I'm just too fucked up to call

Påväg hem från stallet!:)

Nu sitter jag i bussen påväg hem från stallet, han skötte sig exemplariskt idag, grymt fin var han och lika söt som vanligt, min älskade ponny finner inga ord på hur lycklig denna hästen gör mig, ingenting kan sära på oss, vi hör ihop!

Det är sjukt drygt att åka buss fattar inte varför dom alltid ska ta såna omvägar! Att åka till stallet med bil tar för mig 20 minuter och att åka med buss tar 58 minuter, liksom herregud, tar lika långt tid att åka till stallet som det tar att åka till Göteborg med bil, hur sjukt är inte det liksom..

När jag kommer hem ska jag sätta mig på balkongen och sola mig kan jag lova, helt sjukt vilket underbart väder det är, helt underbart!<3

 


I väntan på bussen

Godmorgon på er! Just nu sitter jag och väntar på bussen till stallet, vaknade nästan precis så fick skynda mig som satan för att hinna! 
Idag tänkte jag rida ett dressyrpass med lite bommar och så det blir nog lite mer ett markarbetepass kanske!:)
Kom precis på att bussjäveln borde varit här för 5 minuter sen, jahaja så kan det va...


Nätmobbning!

Tänkte ta upp det här med nätmobbning tänkte jag för det är något som gör mig så otroligt arg och förbannad så kan behöva skriva av mig lite. 
 
Jag kan inte förstå vad som går i en männsikas huvud och hur man kommer på iden att medvetet kränka andra och få andra att må otroligt dåligt. Att skriva massa elaka saker till en person som man i många fall inte ens känner eller vet någonting om utan bara hittar på saker, men kan ändå skada den person så mycket så att den till slut väljer att ta sitt liv för att den inte orkar med det mer och ser det som en sista utväg.
 
Jag kan inte säga hur det känns att bli nätmobbad eftersom jag lyckligtvis aldrig har behövt uppleva det, har dock fått många äckliga kommentarer som kan skrämma upp en riktigt ordentligt t.ex. att okända folk skriver: "jag vet var du bor, jag kommer söka upp dig och våldta dig och du kommer aldrig våga säga någonting till polisen" och att sedan att personerna faktiskt skickar den adressen jag bor på bara för att skrämma upp mig ännu mera. Jag har även fått kommentarer på att dom ska skada min familj osv. men detta kallar inte jag för nätmobbning utan det är ett hot, vilket jag naturligtvis kan anmäla till polisen om jag skulle känna mig såpass hotad, vilket jag inte har gjort eftersom kommentarerna kommer från olika ipadresser så är det inte samma person som går på mig och jag vet redan vilka det är och dom skulle aldrig våga sätta sin fot här iallafall så känner mig inte direkt hotad, om det skuller vara så att samma person hade skrivit olika hot och jag inte vetat vem det var skulle jag faktiskt gå raka vägen till polisen med det. 
 
Jag tycker att det borde startas flera sidor som kan stoppa nätmobbning t.ex som på facebook så sker det väldigt mycket mobbning och startas många olika sidor som faktiskt kränker andra människor och det kan ta flera dagar,veckor,månader innan dessa sidor faktiskt tas bort, det borde finnas många fler som jobbar med just facebooksidan som sitter och kollar runt på facebook och att om man anmäler en sida ska den tas bort direkt om den anses stötande. 
 
Nätmobbnig är det fegaste man kan göra, så jävla barnsliga och omogna som sitter bakom sin skärm och kränker andra, bara för att man själv inte mår bra eller har något självförtroende eller självkänsla så då klankar man ner på andra för att själv må bättre, fyfan för er. Det finns INGEN  ursäkt till att kränka en annan människa, det spelar ingen roll om den person har gjort samma sak mot dig, det är fortfarande inte okej, anmäl det istället då, men gör inte samma sak själv.  Varför sitta och skriva elaka kommentarer till folk man i flesta fall inte ens känner? vad får du ut av det? är målet att få personen så ledsen att den tar sitt liv? vart fan vill ni komma? idioter är vad ni är, äcklar mig verkligen på er.
 
Det spelar ingen roll hur en människa ser ut, vad den kommer ifrån, hur mycket den väger, hur lång eller kort den är, vilken stil den har, eller hur den är som person, det är aldrig okej att mobba någon för det! Vi alla är människor vi alla är gjorda på samma sätt, även fast vi ser olika ut. Att många t.ex. kränker invandrare eller mörkhyade personer är så jävla lågt, skärp er för det första så kan inte dom hjälpa att det i många fall är krig i deras länder och dom kan inte heller hjälpa att dom är mörkhyade. Hur kul skulle det seriöst vara om alla såg likadana ut över hela världen? jag skulle iallafall tycka att det var riktigt tråkigt, sluta vara så fördomsfulla. 
 
Tänk innan ni yttrar er om någonting, ta hand om varandra, var snälla mot varandra, behandla folk som du själv vill bli behandlad, få folk att skratta istället för att gråta, få folk att älska livet istället för att bara vilja bort ifrån det, visa respekt och hänsyn, alla är inte som du och tur är väll det, det skulle inte vara så festligt om vi alla var likadana. Sluta hänga ut personer på internet, sluta bry er så jväla mycket om vad alla gör utan tänk på vad du själv gör istället, är du verkligen så  himla perfekt som du vill att alla andra ska vara? självklart inte, ingen är perfekt, alla är unika och alla är vackra på sitt sätt, visa kärlek istället för hat, tack för mig puss ♥
 
 
 
 
 
 

New in!:)

En lyckad dag trotts att jag knappt kan röra mig nu för att jag har så ont i magen, men det var det ändå värt, red ut med bebisen och det gick super hade backträning med honom idag, haha han var helt slut efter lilla pluttisen!

I stan så köpte jag jätte bra grejor som jag verkligen behövde är riktigt nöjd!
• svarta "lack" jeans med guldiga dragkedjor från gina tricot för 499 kr.
• ny mörkbrun hårfärg 99kr (jag har mellanbrun som normal hårfärg)
• ansiktsmasker från lindex 14kr/styck
• nya solglasögon från lindex 79 kronor


Ute på tur

Efter en väldigt lång dag på stan med lyckade köp så är jag nu istallet och rider ut med min fina ponny , bra dag detta!:)


Dagens outfit

Nu sitter jag på bussen till stan:) idag har jag på mig:
• en militärgrön skjorta ifrån Gina tricot
• mörkblåa jeans från nelly.com
• beige väska ifrån vero moda tror jag
• svart skinnjacka
• 2 silver ringar från JC
• klockan ifrån ur och pen
• svarta klackar ifrån Nilson

 


SRG12 Varberg

kärlek till min klass, skönaste♥ 

Ännu en solig dag, underbart!:)

Har inte fått sova en blund inatt pga magen, åh jobbig natt.. 
Nu ska jag göra mig ordning för att åka med bussen in till stan och shoppa lite med syrran, sen åker vi vidare till stallet och rider ut en mysig runda på våra söta bebisar. Har även kvällsstalltjänsten i stallet ikväll så blir ganska sent att komma hem idag, får hoppas jag kan hålla igång en hel dag utan att förstöra mig alltför mycket!:) 
Senare kommer jag även lägga ut dagens outfit, ska även försöka få till ett inlägg om vad jag tycker om nätmobbning tänkte jag, beror på när jag kommer hem ikväll, håll utkik över dagen puss♥
 

myskväll

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film tills jag somnar med syrran, hållt igång hela dagen för första gången på väldigt länge känns det som och imorgon blir det en dag på stan och sen ner till bebishästen och rida!♥
 

Pluggat färdigt för idag!

Idag har jag verkligen överträffat mig själv, haha! Först gick jag ju och fikade sen när jag kom hem igen så städade jag iordning på alla mina grejer och sen satte jag mig direkt och pluggade och har gjort i drygt 3 timmar nu, har gjort klart 1 utav biologiuppsatserna, känner mig riktigt lättad över det, eftersom det var den största och viktigaste av dom uppgifterna som jag blev klar med! 
Galet vad mycket jag ligger efter även sjukt hur mycket jag faktiskt har gjort klart av det nu, dessa 2 veckor som jag har varit hemma så har jag gjort 2 naturbruksuppgifter, 2 svenska uppsatser, 3 engelska uppsatser, 1 biologi uppsats + att jag har pluggat 3 kapitel matte, det tycker jag är grymt duktigt av mig, har verkligen jobbat röven av mig för att försöka hinna komma ikapp nu under lovet så att jag slipper att ligga efter när vi börjar efter påsklovet!
Nu har jag faktiskt bara 3 biologiuppsatser kvar, sen är jag äntligen back on track igen, detta fixar jag lätt!:)
 
Nu ska jag ställa mig och laga mat till min syster så snäll som jag är och om hon vill ha bränd mat, så visst då ska hon väll få det, för jag kan då inte laga mat, haha sen måste jag verkligen vila mig, galet ont i magen är verkligen helt slut, nu kör jag sista ruset sen blir det en film och natten för min del!♥
 
 

when i was your man - Bruno mars

Otroligt fin låt, fin text, underbar röst, riktigt klockren♥
Same bed, but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio, but it don't sound the same
When our friends talk about you all that it does is just tear me down
Cause my heart breaks a little when I hear your name
And it all just sound like uh, uh, uh

Hmmm too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers and held your hand
Should have gave you all my hours when I had the chance
Take you to every party cause all you wanted to do was dance
Now my baby is dancing, but she's dancing with another man.

My pride, my ego, my needs and my selfish ways
Caused a good strong woman like you to walk out my life
Now I never, never get to clean up the mess I made
And it haunts me every time I close my eyes
It all just sounds like uh, uh, uh, uh

Too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers and held your hand
Should have gave all my hours when I had the chance
Take you to every party cause all you wanted to do was dance
Now my baby is dancing, but she's dancing with another man.

Although it hurts I'll be the first to say that I was wrong
Oh, I know I'm probably much too late
To try and apologize for my mistakes
But I just want you to know
I hope he buys you flowers, I hope he holds your hand
Give you all his hours when he has the chance
Take you to every party cause I remember how much you loved to dance
Do all the things I should have done when I was your man!
Do all the things I should have done when I was your man!
 

Dagens outfit!

Ska snart åka och fika i stan med mamma och syrran, mysigt!:)
Idag har jag på mig:
• ett par mörkblåa jeans ifrån nelly.com
• ett sött ljus rosa linne från HM
• ljusrosa klocka med silvrigt blingbling på från ur och pen
• två silver ringar ifrån guldsmycke
• silvrigt halsband ifrån HM
• kort skinnjacka svart
• svarta klackar

 


Yatsy

Börjar dagen med att spela yatsy med min syster, i det otroligt sköna vädret är riktigt varmt på våran ute balkong! haha hon lär bli lika arg som vanligt när jag vinner;)

Senare idag ska vi åka och fika eller käka någonstans:) Jennifer tar hand om domino idag så kvällen blir nog väldigt lugn, måste försöka plugga lite med, ligger ju efter som bara den..:)


RSS 2.0