Vart hos min älskling!

Alltså min ponny;) Idag red jag i lite backar och försökte dra på ganska hårt, super duktig var han och som vanligt gör han alltid sitt bästa. Duktiga och fina lilla Domino. Han var även väldigt pigg så det passade bra att köra slut på honom lite, haha det är så jobbigt när han håller på att takta 24/7 och inte slappnar av ordentligt, men efter att jag travat lite och tat en lugn galopp så började även han lugna sig och förstå att det inte kommer hjälpa om han stressar utan istället trava långa stäckor och likadant i galoppen och sen när jag skrittade hem så gick han lugnt och stilla och bara njöt med spetsade öron och sen släppte jag ut honom i den stora hagen och gud vad han tyckte om det han började galoppera som en galning och sen efter en stund så vänder han och galopperade emot mig och sen när han var precis framför mig så tvärstannade han och la sitt huvud i min famn och bara stog så sen efter en stun så lyfte han det och gav mig en lätt liten buff på axlen och sen vände han om och började galoppera runt igen, så jävla söt är han♥

Om allt som kommer hända, typ.

Om mitt förra inlägg. Det är såhär att jag och hela min familj kommer att flytta till Halmstad i sommar. Vi flyttar den 16 Juni. Grejen är det för att allt ska gå ihop och att vi ska hinna få ner alla saker innan den 18 Juni då mamma börjar jobba på sitt nya jobb i Halmstad så måste vi flytta Domino ( min häst ) ett bra tag innan. Domino ska stå i ett stall som ligger lite utanför Halmstad, jätte mysigt stall med stora och fina hagar. Men dom släpper sina hästar på sommarbete snart och då är det bättre om Domino har lärt känna den nya flocken innan, så att det inte blir värsta kriget, haha. Så nu på Onsdagkväll så kommer vi åka ner till Halmstad och lämna Domino på det nya stallet och sen har vi ledigt i skolan på Torsdag och Fredag och det passar ju perfekt så att jag kan stanna i Halmstad och hålla koll så att han inte blir mobbad eller mobbar dom andra hästarna, eftersom Domino är så galet bestämd och ger sig aldrig, haha. Sen nästa Tisdag så ska jag på besök på Varbergs gymnasium där jag troligtvis kommer att gå på sen, så då kommer jag ta ledigt både Måndag och Tisdag eftersom det är onödigt att åka hem från Halmstad på Söndag och sen åka tillbaka på Måndag kväll igen. Så nu kommer jag vara i Halmstad i 1 hel vecka och sköta om min lilla ponny. Men sen är ju läget så att han kan ju inte bara stå och inte ridas på 3-4 veckor så då har vi bestämt att jag ska åka ner till Halmstad varje Fredag och stanna där tills Söndagen, sorgligt men sant! Jag kommer inte kunna umgås med mina vänner här nere längre på helgerna och sen flyttar vi ju, men såklart ska jag besöka dom och dom kommer förhoppningsvis ner till mig också någon gång! :) Men det är så det är jag ser framimot att flytta ifrån den här äckliga bondhålan med endast äckliga killar som är pedofiler typ, usch! Mina vänner kommer jag ju ändå hålla kontakten med, jag älskar mina vänner här i Vaggeryd såklart och kommer sakna ihjäl mig men vi kommer att träffas ialla fall som sagt, för jag skulle aldrig få för mig att bara lämna er och sen inte höra av mej!♥♥♥♥♥



haft en underbar helg!

I Fredags så var jag hemma för jag mådde superdåligt och satt och kollade på hockeyn och åt massa godis och dricka, haha.
Igår så var jag hos min fina vän Mathilda för hon hade inflyttningsfest, superduper mysigt, och hon bor grymt fint, avis, haha!
Idag ska jag packa lite anledning får ni veta sen orkar inte skriva nu, haha! Sen ska jag till min häst och rida och fixa och dorna, kul att detta var den sista helgen jag har kunnat umgås med mina vänner här, riktigt sorgligt men ändå kul! Dom kommande helgerna kommer jag åka till halmstad för att sköta om min häst, skriver mer om det sen och om 3 veckor eller något slutar jag 9an och då drar jag härifrån för alltid och hela min familj flyttar till Halmstad!
Bilder från igår!


Kollar på let's dance

Efter att jag har gjort det så ska jag banne mig gå och lägga mej jag är så himmla trött. Hela veckan så har jag somnat runt 2-3 på natten och sen vaknar jag vid halv 7 så det har inte blivit mycket sömn men nu ska jag somna tidigt ikväll, har även varit surig hela dagen just pga det för att jag har sovit för lite och då blir jag alltiod sur som en liten jobbig bebis, haha!
Jag när jag var liten, visst är jag underbart söt?! Till och med jag tycker jag är söt här, haha!

vart i stallet :)

Men red inte idag för fyfan vilket jävla väder det är! Usch tog bara in honom och kelade lite och gav han lite food,sen åkte vi hem en snabbis till Pia och dom. Sen nu när jag kommit hem så ska jag bädda min säng och byta lakan och sen duscha mer än det orkar jag inte städa på rummet idag är skit trött!!

vattenmelon

Kom precis hem från skolan dödstrött har haft nationella prov spanska idag + nu fick jag stanna kvar efter skolan och göra mitt musikprov, så nu är jag mer eller mindre död :( Sen tvingar mamma mej att städa iordning på rummet innan kvällen också, suck on that..
Nu sitter jag ialla fall och käkar vattenmelon med coca cola, thats my drug, thats my heroine!♥


goddmorgon!

Nu ska jag till skolan och ha nationella prov i spanska igen, hörövning! Sen ska jag stanna kvar efter skolan och göra mitt musikprov för jag var sjuk när det var, nervös massa jävla noter ska vi ha som prov, kul..

hockey

Sitter nu och kollar på hockeyn sverige är bäst! Var och red innan gick super bra, min lilla sötis!
Kan ni göra inbakade flätor? Jag kan och tycker det är as snyggt, ock blev inte denna så fin, haha!♥


hemma nu

Jätte jobbig skoldag har varit trött hela dagen och jag har super ont i mitt knä:( sitter och kollar på top model och om typ 20 minuter drar jag till min lilla älsklings polle!
Tur att min söta lilla Buddy är så jävla pigg hela tiden för då blir jag lika pigg som han, haha sötis vovve!♥


Gymmat

Nu har jag precis haft idrott och jag var nere och gymmade, chill du behöver jag inte åka och gymma efter skolan! Nu sitter jag hemma för vi har håltimme och gjorde mat, äter inte skolmaten den är riktigt äcklig,onyttig och typ förgiftad fyfan! Nej istället gick jag hem och åt en supergod sallad:
  • avokado
  • rostade brödbitar
  • sallad
  • jordnötter
  • ärtor
  • majs
  • paprika
  • kassler (för att få det lite mera mättande)
Mums vad gott det var + att det var nyttigt och inte förgiftat som äckel skolmaten, haha nej skolmaten är inte förgiftad på riktigt men den smakar förgiftat och som om den har legat i kylen i 40 dagar så att den är möglig, urk!

godmorgon :)

Är lika trött som vanligt asså seriös så har vit matte nu på morgon och sen på idrotten ska vi ut och springa puls men det kan inte jag vara med på ialla fall pga min knäskada som nu är värre och jobbigare än den någonsin har varit!! Tror det är för jag gymma så pass mycket, så säger knäet ifrån men det skiter jag fullständigt i jag tänker träna ialla fall men dock så kanske jag inte ska jävlas med knäet för mycket med att gå ut och springa i 40 minuter drygt, för då kan det ta stopp helt och sen kan jag inte träna på typ 2-3 veckor ;p
Har ni någon speciell morgonvana?! Min är att vakna så sent det bara går och sen göra mig iordning så snabbt det bara går så att jag sen kan sätta mej och kolla på vakna med the voice samtidigt som jag äter frukost och kollar bloggen och så! Sen när jag går till skolan så har jag alltidd hörlurar i öronen och lyssnar på riktigt peppad musik för att bli lite piggare!:)
Jag har aldrig påstått att jag är normal, hahha!


värsta grymma kocken!

Jag är ju värsta kocken gjorde världens godaste mat + jävligt nyttig, haha:
  • Kassler
  • makaroner
  • avokado
  • stekta brödbitar med salt, så jävla gott!!
  • gröna ärtor
  • mjölk
Jag tränar ju faktiskt ganska hårt nu för sommaren och få en mage som jag själv är nöjd med, så jag tränar i gym minst 3 ggr i veckan och då kör jag 2 timmar varje gång! också rider jag ju varje dag + att jag försöker att hitta på minst en annan aktivetet att göra varje dag t.ex. som att spela basket, fotboll, ut och gå eller göra lite situps hemma! Men när man tränar så är det ju bara inte att gymma utan också att ändra hela sin livstil såsom mat också och att sluta vara lat och skjuta upp saker hela tiden, och vad man än gör får man inte ge upp!:D♥

har spelat basket!

Och det var himmla roligt, haha spelade med mamma, fett roligt, och hon såg också väldigt rolig ut, haha sötis! Nu ska jag in och duscha sen ska jag bara käka sen kan jag nästan lova att jag kommer rammla ihop i sängen och somna snabbt som tusen, gud vad jag är trött, gäsp!♥

har vart i stallet!:)

Tjena sötnosar! NU har jag varit i stallet och skrittat min älskade ponny första gången på 1 vecka nu, hur mysigt var inte det, och inte haltade han någonting efter jag ridit heller, så himmla skönt. Red lite i skogen bara och endast skritt som sagt. Han var helt överlycklig över att få ridas igen och gick och taktade ganska mycket men på slutet så började han verkligen njute och frustade och bara myste och han är såååå söt när man ska hämta honom i hagen för så fort han hör att det är jag som kommer och ropar på honom så höjer han huvudet och börjar genast att springa runt i hagen som en tok. och sen kommer han fram till grinden och står där ända tills jag kommer och då lägger han huvudet på min axel precis som om han kramar mig, min lilla älskling♥

guten morgen

Tjabba tjena hallå as trött tjej som sitter och dricker te med nutella macka samtidigt som jag håller på att somna ihop, haha. Idag har jag nationella prov i spanska, jasså, jahaja. Igår var jag duktig tjej som gjorde min spanska uppsats! Den blev fett bra, haha.
Idag ska jag först till skolan då och sen till stallet och träffa min lillprins, underbara ponny! Sen när jag kommer hem så är jag fett sugen på att spela basket så ska övertala min syster och om inte hon vill så ska jag börja plugga på hemkunskapen.


hemma från stallet!

Måste börja med att säga att sverige är gryma på hockey i år herregud vilken utklassning på Danmark, Danmark borde skämmas just nu står det 6-1 till sverige och det är lite mer än 1 hel halvlek kvar, haha! :D
Har vart i stallet nu och min älskade underbara ponny är inte halt längre wiiiiiiiiiiiho!!!!! ;DDDD Han är så jävla fin min underbara ponny ingen annan kan göra mig så lycklig som honom, min älskade häst! Idag när jag ropade på honom i hagen så var äntligen min pigga och glad ponny tbx han började trava runt i hagen ( han står själv i en mindre hage just nu eftersom han har vart halt ) och sen tog jag in hono och ryktade i nästan 1 timme och bara myste sen gick jag åt en runda med honom och han var skit pigg och taktade jämte mig hela tiden, haha! Sen när vi gick på vägen så gick jag lite före honom och då lägger min sötnos hans huvud på min axel och bara går så, så jävla söt!
Världens vackraste ponny, gud var jag älskar dej finns inga ord för det♥


Jobbig dag!

Riktigt jobbig dag idag fan! Blev tvungen att göra provet ialla fall kul att få ig då, nej inte jätte, cp lärare hatar henne grymt jävla mycket hon är bitch haha! Direkt efter skolan stack jag och gymmade i 1 timme nu ska jag ta en go dusch och sedan måste jag börja sätta igång med min spanska uppsats som ska vara inne imorgon! Skriver mera senare ska bara försöka göra klart läxan först lär ta ett tag, haha!
Godaste som vi åt på hemkunskapen idag, mitt eget lilla mästerverk!♥


Skola snart

Och jag kommer vara grillad i skolan idag känns det som, haha! Hade helt glömt bort att jag ska ha svenska prov idag!!! Hur dum ihuvdet får jag vara, kul idiot är jag och skit förbannad på mig själv:( Men ska se om jag kan snacka till mig så jag får göra det imorgon istället, för då kan jag plugga hela natten idag om det skulle vara så, och imorgon kan jag istället skriva mvg, eller nått, mycket bättre ?;) Imorgon har jag även spanska prov i nationella nervöst eftersom jag skiftar mellan ig och g i det, så måste göra bra ifrån mig, känner pressen;)

ÄNTLIGEN

är allt som det ska. Har inte velat blogga för man har typ inte sett vad det har stått eftersom textens färg var typ ljusljus rosa, så man såg inte ett skit, haha men tack vare Agnes är allt som det ska och texten är äntligen svart igen, skönt! Fast fick jävla panik när jag skulle ändra en grej på design och jag skrev i fel färgkod på fel ställe så hela min design blev helt svart, jag satt här hemma och skrek, haha men jag läste det med lite panikryck!
Godaste frukosten jag åt imorse, mums♥

test

test

fixat mina naglar

fixat naglar, älskar att ha lösnaglar det är galet snyggt faktiskt + att man känner sig mycket fräschare än att ha mina sönder bitna och äckliga naglar, haha
fint mitt ärr är på handen också, haha!

världens mysigaste rum när det är städat

Mitt rum är så sjukt mysigt när det är städat, haha!

världens finaste person!

Idag skulle världens finaste pappa fylla 44 år, du kommer alltid vara den bästa som finns och aldrig någonsin kan någon fylla upp mitt hjärta utan det kommer föralltid fattas något. Jag saknar dej så jävla mycket och varje natt innan jag somnar så är det dej mina tankar går till och det känns sjukt att aldrig få höra dej säga godnatt eller pussa mej på kinden och stötta mej när allt känns skit, det enda jag har är kort och minnen. Har ett kort under min kudde på nätterna och varje dag har jag även ett kort med mig ihopvikt i jackan, du går alltid med mej vart jag än går även om det inte är på jorden jag älskar dej min ängel♥

RSS 2.0