sjuk

Ligger hemma sjuk, inte alls roligt :( Men imorgon ska jag till skolan för vi har nationella prov sen hänger babe med mig hem, han ska sova här för han har lovat att hänga med när jag tävlar hopptävling i Vaggeryd imorgon, hur söt?♥

skolan

Snart ska jag dra mig till skolan, usch det är lång dag idag slutar inte förens halv 4. Väret är inte heller så kul, regningt och så + jag somnade inte förens 3 i natt fick som en energikick på kvällen och började göra allt det där som mamma tjatat på mig hela dagen att göra, haha som vanligt med mej då alltså! På idrotten idag så ska vi springa intervaller i detta underbara vädret, vafan pallar ej det är måndagsmorgon vad begär dom, haha.
I keep smiling♥

ni har väll inte missat ?

Ni har väll inte missat min nya design? Bara att klicka på F5 om ni inte ser den! Så vad tycker ni om den? Jag tycker ialla fall att den är as snygg och ser sommrig ut och allting är ju verkligen helt nytt och fräscht, själva headern, texten, rubriken, sidodesignen, och kommentar fältet är även det fixat, toppen:D♥

Bosgårdens Domino II

Världens absolut vackraste lilla ponny, <3


när en stjärna faller då ser man att den fanns.

Du säger att jag ignorerar dej i skolan och låtsas som om du inte finns och visst det är väll sant i och för sig för jag vill inte tänka på dej och vill inte sakna dej. Men det spelar ingen roll hur jag gör för jag kommer ändå sakna dej. För mej var du underbar och våra minnen är oslagsbara. Vi har vart bästa vänner hur länge som helst och ingen kan ändra på allt roligt som vi har gjort tillsammans.

Hur gärna du en vill få denna grejen som hände att bli till mitt fel så kan det aldrig bli så, även hur gärna du vill lägga över all skit på mig för att slippa känna skuldkänslor själv, så är det inte så det funkar, du kommer inte komma undan detta.
Det var inte jag som ljög om totalt meningslösa grejer som egentligen skulle vart mycket bättre att säga som det var redan från början det var du. Det var inte jag som sa att jag älskade dej och sen gick och snackade skit bakom din rygg, det var du. Det ända jag har gjort ärligt talat är att tröttna på ditt falska jävla spel, du kommer aldrig vinna på att vara falsk och du kommer aldrig att vinna på att trycka ner någon annan för att du själv har så jävla dåligt självförtroende.
Både du och jag vet att vid alla stunder du haft dina tuffa stunder och behövt någon vid din sida så har jag vart där och hjälpt dej ut många knepiga lägen. Men vart var du när jag behövde dej som mest? när jag skrev att jag verkligen behöver någon att snacka med och som jag litar på till 100% inte kom du då och visade att du verkligen var den sanna vännen som du sa att du var.
Till slut kommer allt slå tillbaka på dig och du kommer få tillbaka all jävla skit som någon annan blivit utsatt för i detta fall jag, även om jag aldrig ens skulle fundera på att få dej att må lika dåligt som du har fått mej att må dom senaste månaderna men mest senaste veckorna. För jag har aldrig ljugit jag har verkligen älskat dej som den underbaraste vännen man kan ha och jag har verkligen njutit av varenda sekund av alla otroliga minnen vi har tsm och jag har verkligen velat hjälpa dej när du mår skit, för det är det riktiga vänner gör för varandra!
Du har snackat så förbannat mycket skit om min rygg som du inte har en anning om att jag vet om, men det ska du verkligen veta jag vet vartenda litet jävla ord som har kommit från din mun. Även om dom grejerna du sagt inte ens har varit i närheten av sanning så tar dom jävligt hårt att höra, varför sprida rykten om mig som inte är sanna liksom? Varför få mej att må dåligt utan anledning?
Trots alla tårar du har fått mej att fälla och allt jävla hat som jag har känt så saknar jag dej så otroligt mycket, även om jag vet att det är det sista jag borde göra för jag borde egentligen hata dej och aldrig spilla en enda sekund mer på dej, och hur mycket jag egentligen vill göra just det så är det helt omöjligt för mej att göra! Jag kan inte hata en person som jag än gång har älskat och verkligen haft som en av mina närmaste vänner, för mej är det en omöjlig uppgift.
Men nu är det upp till dej, jag vet att du läser detta som jag har skrivit och jag vet att efter redan första menningen så kommer du fatta att jag menar just dej, och då kan jag bara säga att ta åt dej av detta, för nu kommer jag inte lägga mer tid på att försöka få dej att förstå hur man känner sig när en person gör som du har gjort och sluta skylla över allt skit på någon annan.


godmorgon :D

Nu är jag uppe ätit en bra frukost och sovit en bra nattsömn alltså har jag alla förutsättningar till att göra bra ifrån mig på nationella proven i Engelska idag, känns som jag har lite press också för jag måste göra bra ifrån mig för att höja mitt betyg i Engelska och det skulle vara riktigt najs om jag nådde upp till detta :D♥

såå härligt!

Gud så härligt! Tog ett lååångt bad innan med ansikts och hårinpackning och tända ljus sen satte jag på lite musik och läste en bok i badet så himla härligt, älskar det speciellt på Onsdagar och Söndagar för då är jag alltid extra trött och då är det väldigt skönt med att bara skämma bort sig lite!♥

galet snygga shorts ginatricot har fått in!



kan det inte bli sommarlov nu?


Vart i stallet

Slutade skolan vid 12 idag riktigt gött våran sista lektion blev inställd :D Så jag stack till stallet istället och red min lilla skrutt ponny som bara håller på och bråkar med mej just nu:( Red ett hårt dressyrpass idag, han blev riktigt svettig men han få skylla sig själv för han bara ville ställa sig på bakbenen precis när man kom åt honom och fick honom att börja arbeta med ryggen och då brukar han ofta ställa sig och stegra för att slippa arbeta så det tog väll 40 minuter ungefär att få honom att bara börja fokusera på vad han skulle göra för nånting och sluta ställa sig upp när man kommer åt honom och då gick han super fint!
Älsklings Buddy ligger och sover efter en lång promenad, haha så söt♥


hemma :)

Hela dagen har gått ut på att kolla på tävling i Jönköping, duktiga ekipage från hemma klubben! Sen har jag även ridit en tuff ridtur med min egna lilla ponny. Gick hyfsat bra fick ihop honom till slut fast det krävdes ett riktig stor kamp mellan mig och Domino, han gjorde precis som på tävlingen började stegra ( han gör så vissa perioder, så han har inte ont) och bocka och bara stretade emot! å exploderade jag tbx och vi stog på samma ställe och bråkade sönder i drygt en halvtimma innan han till slut gav sig och skötte sig fint resten av rundan!
Som sagt ögongodis är han ju ialla fall♥


härliga sol!

Gud vad härligt att vakna av att solen skiner in från fönstret! somnade rätt tidigt igår var fett trött och besviken på min häst som sagt.
Idag blir det till att rida ut en långrunda, tänkte först ta det lungt med honom iag eftersom han tävlade igår men vafan ska han stå för? han hoppae ju ingenting ändå så nu får han rida en riktigt svettigt runda och jag kommer ju få lite små damp om han håller på som han gjorde på tävliingen igår!
Tur för honom att han är så jävla söt annnars skulle jag gjort hamburgare av honom, haha!♥


ingen lust idag.

Riktigt jävla förbannad på min häst just nu, han stannade ut sig i båda klasserna eller vaddå stannade stegrade ut sig. Han galloperade jättefint fram och sen helt plötsligt tvärstannade han och stegrade och bockade jävla ponny..
En film från idag, (ni som tycker att jag är elak mot min häst för jag uttrycker mig på detta visset, kolla på filmen och sen tycker även ni som jag!)


tacoskväll

Nu är jag hemma från stallet skrittade ut en runda med honom han var pigg och glad. Sen ryktade jag honom blank och fixade med lite pälsglans,flätade och hovsmörja för att han ska vara så fin som möjligt imorgon när vi ska tävla!
Nu ska jag käka tacos med familjen sen blir det nog att slagga för jag skit trött och ska upp vid 6 imorgon
hello sweety♥


endast ord i ren sanning från djupet av mitt hjärta


det jag köpte igår!:)

Skolavslutningskor med 11 cm klack och äkta skinn för 570kr från dinsko.
2 ansiktsmasker och 1 hårinpackning sånt tjejer alltid måste ha inom räckhåll;) 99kronor från Lindex.
Värmeskydd till håret som även ger håret glans och gör så topparna inte blir slitna för 90 kronor från Kicks.

sent

Klockan är mycket och jag är trött och deppig, haha nej inte så farligt dock men lite tungt ärre, dock personligt. Men bilder på det jag köpt kommer imorgon istället för orkar verkligen inte nu, ska käka lite och sen lyssna på musik och somna, hörs imorgon, puss♥
<--jag och min söta vänn --> 

top model sverige :D

Vad tycker ni nu då mina underbara läsare, var det rätt person som vann?:) Det tycker inte jag, dock så tyckte jag ju om jamilla och Rebecka men i finalen hejade jag på Klara men nänä inte det heller, skit också, tycker även att det var elakt att Klara fick gå med 3 storlekar för små på skorna liksom shit hon var grymt bra jag skulle ju inte få ner foten om jag skulle ha fått strl 32 istället för 35 som jag har, haha jag vet minifot!
Men Alice är även hon galet vacker♥


våfflor

Vad är mer underbart än att käka våfflor och om 12 minuter så börjar finalen på Top model sverige missa inte det babes!
M U M M M M M M M M S!


Hemkommen från skolan.

Äntligen gud vad trött jag är, helt slut! Men nu är jag äntligen hemma så nu blir det en powernap och sen måste jag plugga lite nästa vecka är det nationella i Engelska så nu gäller det att ligga i, fyfan vad jobbigt menmen keep it up.
Innan jag somnar ska jag äta upp mitt underbart goda mellanmål, chokladglass med smälta hallon!♥


Veckoschema

Skolan, kanske åka upp till stallet... Han tävlade ju igår så han ska nog inte gå så hårt idag, annars blir det en väldigt soft dag!
Skolan, stallet, gymma! Kommer nog bli en ganska jobbig dag och kommer vara fett trött, haha!
Skolan, stallet, gymma, kanske sånglektion vi får se om jag går bara denna gången med för måste snacka med läraren för jag vill inte gå på hennes dåliga lektioner som inte ger ett skit.
Skolan, stallet, sen får vi se om jag orkar gå ut och roa mig med mina underbara vänner eller om jag är trött efter skolveckan så jag kanske bara stannar hemma!
Tävla med min underbara lilla ponny, hopptävling(svelandscup) i jönköping! Sen drar jag ut och roar mig med brudarna.
Gymma. Sen är Söndagar min egna skämmabort mig själv dag, så ska nog lägga mig i ett varmt gott bad med allt vad det innebär sen kanske även gå och sola en stund för att känna mig extra fräsch!

Tisdag:)

Tisdag idag fast det känns som om att det är Månag bara för skolan börjar idag. Ganska soft skolag ändå går bara till klockan 2 idag så känns gött! Sen måste jag hem och plugga matte för snart sätter våra nationella prov i matte igång och då gäller det att ha koll på alla 100 tals räknesätt, suck, haha!
Ha en underbar dag sötnosar!♥


Ska jag börja blogga igen ?

funderar på att börja blogga ordentligt igen, vad tycker ni? Även fast jag aldrig bloggar längre så har jag ca 300-400 personer som kikar in här varje dag så kanske ska till vara på dom och blogga som innan igen, vad säger ni?;)


hela världen är så underbar för en stund om man är korkad tom och glad

Jag älskar dej gubben♥

summer sun, something's begun, but uh-oh those summer nights


RSS 2.0