godmorgon

Hallå där ;) Sovit gott? jag har sovit som en kung på ett ungefär. Är utvilad och ska snart gå till skolan, vilket betyder att jag kommer bli seg igen.
Det finns inget som jag hatar lika mycket som jag hatar skolan,helt sjukt vad jobbigt det är men nu är det ju bara dom sista dagarna, så sjukt gott, sen sommarlov :D Fast vill inte se mina betyg, usch lika jobbigt varje år och nu ska jag ju få slutbetyget i teknik i år(vi pluggar inte teknik i 9an) fyfan asså tror jag bara får G kanske VG, usch fuck that. Sen vet jag redan 1 betyg som jag kommer få IG i och det är biologi även fast jag fick MVG på sexualkunskapen, hon kan ju fan dra åt helvete jävla cp lärare, hatar henne bara så att alla vet, ni ska vara glada att ni inte har henne som lärare... Fyfan vad kul om hon typ skulle vara en hemlig läsare och typ drogar min blogg och läser varje inlägg, haha.
I sommar ska jag ju sommarjobba på ridlägrena i sommar så känner sjukt gött med pengar,härligt och världens softaste sommarjobb, får umgås med småbarn hela tiden och underbara hästar,kan man ha ett bättre sommarjobb? antagligen inte!
Men nu måste jag rusa, puss♥

Kommentarer
Postat av: ViktoriaJohansson©

tack det samma :) allt bra idag? :)

2011-06-01 @ 08:25:36
URL: http://viktorias.nu
Postat av: Juliaa

Var med i dagens blogg !

2011-06-01 @ 11:43:28
URL: http://gulligtgodis.blogg.se/
Postat av: Kristin

god morgon :)

2011-06-01 @ 12:12:59
URL: http://vackrasol.blogg.se/
Postat av: ZofieJashari - <3 16år och är tsm med en 17år äldre kille. <3<3

Hejje, allt bra idag sötis?:)

2011-06-01 @ 13:30:05
URL: http://vildochgalenn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0