Ä N T LI G E N F Ä R D I G :D

Äntligen klar med städningen och packning, gud vad skönt nu känner jag mig lugn för imorgon och känner mig inte lika stressad längre, puss♥
Har ingen bild på mej just nu, så då får ni njuta utav en bild på min lilla prins, haha gullig;)

hemma och ska städa och packa

Hejj är nu hemma ifrån jobbet nu ska jag packa ihop det sista för imorgon!:)
Sen lovade jag mamma att städa så att det var fint när hon kom hem från jobbet imorgon så hon kunde packa det hon skulle ha med sej och sedan åka och plocka upp mig från jobbet och hämta min ponny och så, den åker vid till Tingseryd för att tävla börjes!;d
Sen måste jag sätta mej ner och försöka räkna ut hur många timmar jag har jobbat denna veckan jag tror det är 40 någonting.. Får se, hörs puss♥
Aww hur underbart söt är inte lilla Domino då, i love you!


www.nelly.com

Butterfly Playsuit SEK 379, Ax Paris - NELLY.COMLurex Flower Bikini SEK 1695, Hanne Bloch - NELLY.COMSeyma SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
VITA SPETS SHORTS: 299 KRONOR
JUMP SUITS: 379 KRONOR
BIKINI: 1695 KRONOR
SKOR: 349 KRONOR


vad alla tjatar om denna låt ;o

Herregud på nästan varenda blogg man går in på så står det om den himmla låten: Fest hos mange det är väll så den heter va?! Asså shiet, vad ärre med er, den suger ju. Den låten är precis lika dålig som Peter08 låt den är också kass. Liksom hallå killen "sjunger" 1 ENDA mening, oj vad bra, vilken talang han har, han kommer ju säkert bli en super stjärna när han blir stor. Precis som Peter08 han "sjunger" också bara en enda mening. Liksom hallå vad är det med människor egentligen. Jag lyssnade på Manges låt 1 gång och tänker aldrig göra det igen, haha vilket skämt, helt sjukt! Han sjunger ju inte ens meningen utan han bara säger den normalr en gång och sen är det massa ljud effekter, suck...♥
Lyssna på någon som faktiskt är bra istället, som denna underbara killen som har både utseendet och rösten, Ulrik Munther!



söndag, 26 juni

Nu åker vi till rörvik och åker ut med båten till ett jättemysigt ställe på sjön med klippor osv, nu väntas en chill eftermiddag med sol och grill, ha det så bra sålänge! :)

bild från google.se

bubbleroom.se

härliga sommarklänningar som alla passar perfekt till både fest och strand, med sommarens it accessoar, dvs hatt blir outfiten helsnygg!


hattVILA 249 :-
klänning 1: Sister Point 499:-
klänning 2: B.young 399:-
klänning 3: VILA 399:-
klänning 4: Rut m.fl. 349:-


stallet nästa ;)

Nu åker jag och Carro till stallet ett tag!:)
Förresten glömde skriva att igår försvann jag ju bara där på kvällen, det var för att jag var med Pillis bebis! Älskar min lilla skit unge, fast sen blev det lite bråkigt mellan oss, för att jag åt upp hennes jordgubbar så nu ska vi gå i terapi och så för att lösa detta bråket!:( ja jag är sååå seriös!♥
S Ö T I S !


Angelina tipsar :D

Söta sommriga blusar, älskar färgerna också, super gulligt :) www.ginatricot.se 199 kronor!♥

godmorgon:)

Godmorgon bloggen:)
Hade ni kul igår? Det hade jag.
Jag skrev ju att jag skulle vara med Katja och Pillis, men det var jag inte, förlåt cheyer.. Det var nämligen så att jag åkte till Rörvik för mamma släppade med mig dit och jag hade inget annat val än att hänga med! Men det var faktiskt kul, många trevliga människor och skön stämmning(haha).Spårade det ut lite på slutet eller? Idag är man lite lagom trött och snart ska jag åka hem igen. Carro och Roger åker också med hem till oss, och ikväll har jag ingen anning om vad som händer, ödet får avgöra, haha fan vad lam jag är!
Ska rida när jag har kommit hem förresten och antagligen ska Carro få låna lilla Tjabo och rida ut med mig, haha gulligare än gulligast.
NU skulle vi visst åka vi hörs senare, puss♥

midsommar

Ha en underbar midsommar allihopa jag ska ialla fall ha det;) Ingen uppdatering idag, hörs imorgon♥

hemma hemma

Nu är jag hemma för kvällen, helt sjukt vad trött jag är! Benen är som gele och jag har ont i hela kroppen, vet inte varför, för jag har inte precis tränat, haha som om jag skulle orka träna nehe du;)
Imorgon är det midsommar ju, hade glömt bort det, haha men nu ska jag ialla fall vara med mina underbara vänner Katja och Pillis sen kommer det ju säkert bildas mycket mera folk, haha  men vi vet fortfarande inte vad vi ska göra riktigt bra där brudddar!
Kom ju hem ifrån stallet för en stund sen så nu sitter jag här nyduschad och fräsch!:) Det gick ganska bra idag, han är så himla pigg! Visst det är svin kul att han har sån egen power i sig och att han är så positiv men ändå, vissa dagar är det lite för mycket av det goda, som idag tex först så har han ass hoppig i gallpen och bara studsar hela tiden och bockar hela tiden och sen direkt om du bara tar en enda milimeter i tyglen så tvärstannar han och stegrar sig och börjar hoppa upp ocn ner typ, haha cp ponny, han är endast jobbig när han är sån. Men jag älskar verkligen honom av hela mitt hjärta! Idag när jag kom till hagen så kom han travade mot mej och sen när jag hade ridit klart och lämnade honom så först stog jag kvar i typ 10 minuter och kelade med honom och pussades med honom, sen när jag stängde hagen och gick ifrån honom så stog han och bara kollade efter mej och såg jätte sorgsen ut och han slutade inte kolla efter mej heller utan han bara stog helt stilla och sket i att dom andra hästarna kom fram till honom, han bara kollade, fifan vilken underbar ponny!♥

ska till stallet nu

Nu är jag hemma från high chaparall det har vvart super kul! Men nu ska jag till min lilla plutt ponny som jag älskar så mycket, hörs senare!♥

SVAR PÅ TAL

bild från google
Allvarligt talat jag har nog fått denna frågan 10-15 ggr nu, haha vad är det som är så intressant, men haha det är dags att denna frågan får ett enkelt litet svar nu!
FRÅGAN: Vad har du för sexuell läggning, är du bi?

SVAR: Jag är hetro, alltså inte bi. Har aldrig ens funderat på vilken sexuell läggning jag har, det har alltid varit så självklart för mej! Så där har ni svaret jag är HETRO!:)

Angelina tipsar :D

Gullig liten sommarklänning kör vi på idag! Jätte söt och perfekt till strandklänning nu på sommaren, om sommaren vill komma fram snart vill säga;) Denna klänningen kommer från Gina tricot och kostar bara 150 kronor, det är den helt klart värd, finns i nästan alla färger man kan tänka sig men har valt ut mina 3 favorit färger!:)

high chaparall, haha

Nästan lite pinsamt hur länge sen  var det inte sen jag var där förra gången liksom, haha nja High chaparall är inte det som jag sätter högst på hisslistan precis! Menmen nu ska jag ialla fall dit med US (ungdomsektionen) + att vi ska ju få gå "bakom kulisserna" och så ska vi få rida på deras hästar och få en personlig rundtur och dom berättar hur dom gör och så sen ska vi käka mat där som ridskolan betalar, så det är väldigt uppskattat utav oss i US att få göra denna grejen! Jag tror även att det är roligare att gå dit med andra i "min " ålder (dom är lite mindre menmen) och göra denna grejen tillsammans och sen tror jag även att det får oss att börja ta US lite mera på allvar, eftersom nu har den stora styrelsen ställt upp på oss och vill att vi ska få ha kul och fixat detta till oss och då måste ju vi verkligen ta tag i det på riktigt så till hösten så kan dom som rider hos oss förvänta er mycket roliga grejer och kvällar som vi i US anordnar + att ni kommer få världens bästa ridlärare, eller ialla fall knattarna, jag snackar såklart om mej själv för det är ju faktiskt så att nu när hösten kommer så ska jag börja jobba på riktigt och ta över lördagarna som ridlärare + vara vikarie om det fattas någon annan dag eller att ridläraren är sjuk och sånt. Ser fram emot det jätte mycket + att få extra cash i fickan är ju inte helt fel, hihi.
Men nu är det dags för mej att kila vi hörs ikväll när jag kommer hem!♥

D A G E N S O U T F I T !:)
- Randig klänning som jag använder som tunnika eftersom den har blivit för kort till att vara klänning, ;p
- Lack tights
- Mina svarta converse


hemma från stallet!(;

Hemma från stallet och ja Domino var lika grym som alltid, han köttade ;) Domino är bäst ingen protest.
Fick förresten en kommentar innan på att jag var grym på att skrytta om min häst. Det är väll klart att jag är, han är ju bäst och det är ju inte något som hindrar mej precis, för detta är ju min blogg där jag skriver precis allt jag vill! Skryter jag om Domino så fine låt mig göra det då, det är liksom bara gulligt av mej att jag älskar honom, och berättar hur underbar han är för er! Och om ni skulle ridit på en sån grym häst som jag gör så skulle ni också skryta lika mycket som jag, och alla som har hästar vet exakt vad jag snackar om för man älskar sin ponny/häst så otroligt mycket, att man inte kan få nog av den, det finns inga ord som kan beskriva den känslan man har för sin häst/ponny och så är det bara!
Men nog om det han gick som sagt super bra, vi hoppade över lite stockar som låg ute i skogen och jävlar vad han rusade asså, helt sjukt när man skulle vända honom och hoppa tillbaka så bara ställde han sig på bekbenen la till en sån jävla bakut och sen rusade mot hindret haha så söt är han, men han lyssnade direkt när jag stannade honom och ryggade honom och sen började gallopera igen så det är inga problem på det sättet, för han stannar direkt när jag tar i tyglen så det blir liksom aldrig farligt att han börjar rusa ibland för jag får stopp på honom direkt, duktiga busponny, du är bäst!♥

Till stallet :)

Nu drar jag till stallet och tar hand om min lilla prins. Han är så söt att det är helt sjukt! Dödligt att titta på honom faktiskt för man skulle lika gärna kunna dö utav hans utstrålning, älskar honom mer än allt annat, han är bättre än allt och alla!
Ponnyn som alltid lyssnar, ponnyn som alltid ställer upp, ponnyn som alltid kämpar och aldrig ger upp, ponnyn som beter sig som han skulle bära dej över brinnande hav, min ponny är den ponnyn, Domino är världens finaste!
Han gör allt för mej det vet jag, om jag åker av honom så blir han alltid orolig och tar ner sitt vackra huvud och knuffar på mej försiktigt för att se så att det inte är någon fara, han springer aldrig iväg fast än han kan det.
Jag litar på honom till 100 % för jag vet att han aldrig skulle göra mej något illa och aldrig göra något elakt med flit, han är världen för mej och jag kommer alltid älska denna häst.
Finns ingen bättre än honom och det kommer aldrig göra spelar ingen roll vad han gör för kärleken kommer alltid stå kvar, ponnyn som tar sig in i folks hjärta på första ögon kastet, ponnyn som är så nära perfekt man kan komma, det är min ponny, Bosgårdens Domino II !
Angelijna ♥ Domino dej och mej kan ingen slå bäst i världen båda 2 hoppar högst, hoppar bäst bättre par har ingen sett!

Angelina tipsar :D

Snygga jeans tights, har tyckt att det är fult och bara ser töntigt ut och man lika gärnakan ha vanliga jeans och visst det kan man väll såklart ha, men doma jeanstightsen var faktiskt sjukt snygga och det är ju faktiskt skönare att slippa knäppa byxorna och bara gå runt med resår, och doma är faktiskt dom ändå jeanstightsen jag har fastnat för! Dom kommer såklart från www.Nelly.com (nästan allt jag faller för kommer därifrån;) ) och kostar 379 kronor, dom är värda priset, men det är ändå synd att det alltid är så dyrt på nelly.com men dom har väldigt fina saker, men ändå..♥
Funky Hole Denim Leggings SEK 379, Pieces - NELLY.COM

G R Y M T !

Denna videon är när min kusin rappar!:) Helt otroligt grym är han och jag ryser när jag hör det, för om ni kan danska och förstår texten så hör ni att texten är ganska sorlig! Min kusin kommer som ni hör ifrån danmark, saknar dej David som tusan och hoppas att vi kan ses i Serbien i sommar om det blir så att vi åker dit du är bäst!♥

SVAR PÅ TAL

(bild från google)
FRÅGAN: Var du på a6 igår?!:)
SVAR; JA JAG VAR PÅ A6 IGÅR ! (:

idag har jag tvärtom inte haft någon blogglust

Idag har jag faktiskt inte haft någon som helst blogglost och då känner jag att det är bättre att skita i det för det blir ändå inga bra inlägg, men dagen har varit grym, och vi hörs imorgon istället!♥

kan inte vakna tidigt

Men nu är jag ialla fall äntligen uppe,det tar ju sin lilla stund... Vaknade vid 12 idag och nu sitter jag och kollade på mannen som kan prata med hundar, det pogrammet är awesome, cesar är grym!
Ska åka till stallet senare och gissa vad jag är tvungen att cykla hem ifrån stallet,vafan kommer komma hem imorgon eller något, jag pallar inte, har väll inte muskler för att cykla så långt det är fan ass långt och sen är det backar hela tiden, backe upp och backe ner.. Om jag inte skriver mera i bloggen så vet ni varför jag har kolapsat på vägen hem ifrån stallet, haha nej så dålig är nog inte min kondition... ellr?
Men nu ska jag åka in till stan, puss♥
dagens outfit


K O M I S K T ! ! ! :D

Vill ni veta något komiskt?! haha det tror jag alla vill haha.
Jo det var såhär att det var en bloggare som har kommenterat min blogg i en vecka nu och typ vart skit trevlig men ändå ställt såna här lama frågor som redan står i inlägget, jag bara jaja hon har kanske bara inte fattat vad jag menade och frågade och sen nu skrev hon och frågade vad jag tyckte om Dessies nya låt på det inlägget där jag PRECIS hade skrivit i inlägget om vad jag tyckte om hennes låt xd Jag bara: Du kanske ska läsa inläggen innan du skickar en sån fråga där det står i inlägget precis det du frågar om ? xd Hon bara fyfan vad elak du är nu tänker jag sluta läsa din blogg!!!! HAHAHAHAHAHAH wtf?! Som om du någonsin har läst den xd Hon har bara kommenterat den men hon har fan inte läst den för då skulle hon inte skicka frågor som det står svar på i inlägget, liksom ojjjj vad ledsen jag blir att hon slutar kolla min blogg, hon har aldrig varit intresserad av den hon har bara varit intresserad av att få mig att kommentera hennes blogg, haha stackarn;)
Hoppas ni förstår min mening med detta inlägget? LÄS inläggen och bli fast vid min blogg och sen kan ni kommentera den, för då är det äkta, såna som bara kommenterar utan att läsa först  är stastik kåta och dom kan jag vara utan:)♥


Angelina tipsar :D

Skit snygga shorts, underbart cool färg ljus med mörka nyanser sjukt snygga. Blev helt galen när jag såg dom det är dom snyggaste shortsen jag har sett på väldigt länge, asså gud. Kommer från bubbelroom.se för 499 kronor, helt klart värda det priset! Snyggt med många knappar på också, det gör dom mera speciella och knapparna matchar det skulle inte vara snyggt med tex svarta knappar, utan vita är perfekt, love it!♥

Sen morgon idag igen..

Shit vad skönt att äntligen kunna sova ut en morgon, har verkligen längtat efter det, jag var så trött igår så att det inte var sant, somnade vid 1 tiden igår och sen vaknade jag inte förens vid 1 idag, haha sjukt skönt! Åt precis pankakor till frukost, gud vad gott asså, helt sjukt älskar det verkligen!
Igår efter jag hade skrivit det sista inlägget till er så stack jag ut med Pillis en stund sen skulle hon hem vid halv 11 typ för hon har ju sommarskola så då stack jag till Ivan, Toby, Ben, Tim och Hampus istället, det var en helt okej kväll igår, jag och Pillis har såklart alltid kul och grabbarna är rå sköna så;) Toby är dum för han sprutade 5 olika sorters killparfym på mej, men vafan älskar killparfym, men jag slår ändå vad om att någon skulle träffa mej så skulle dom tro att jag är transa eller något, stinker killparfym på flera kilometers avstånd, haha;)
Nu har ju ÄNTLIGEN dessies musikvideo kommit ut vad tycker ni om låten och själva musikvideon i sig?! Jag tycker den är helt grym, och att hon slår alla andra bloggare som gör sina låtar är helt självklart, detta är den enda låten som någon bloggare har gjort, och Hugos låt som han gjorde med en kompis var också grym! Inte den han gjorde med Paow för den suger. Dom andras är så dåliga så att det är skrämmande liksom Peters låt tillexempel herregud han säger en mening på hela låten, grattis jag kan också säga en mening utan att det låter för jävligt och det är mer än vad den killen kan, för det låter verkligen för jävligt;) Kissies låt är precis samma sak hon sjunger också en mening något som går i släkten eller?!
VILKEN TYCKER NI ÄR BÄST?! HUGO VS DESSIE

so you think you can ride?!;)

Bara en liten video som jag gjorde, det är ju såååå himmla enkelt att rida asså, kolla på videon så ska vi se vad det är som ni tycker är så lätt med den sporten?!:)♥
Och just det glömde fråga om det är någon som vill hänga med upp till stallet imorgon?:D

Ont i huvudet.. + hemma från tävlingen

Gud vad klantig jag är, fifan va det regnade idag och Domino H A T A R regn eller asså han hatar att hoppa "ifrån" en vattenpöl när det är höga hinder som det var idag och det tänkte ju inte jag på, om jag skulle vara smart så skulle jag ju avanmäla mej när jag såg att det regnade så mycket men nej så långt tänkte jag inte... Ialla fall han var super D U K T IG!
Det var bara på framridningen som han var DUM I HUVUDET, han galloperade först ass fint mot hindret och sen precis innan han skulle hoppa så bara tvärstannade han rakt in i hindret och la till en sån jävla bockning direkt efter han hade stannat så då hann inte jag återta balansen utan flög först rakt in i bomen så den träffade ögat, och sen ner på marken då och slog i bakhuvudet så fick en liten hjärn skakning, men han var ändå duktig på ett vis för han hade ju fått bomarna runt omkring benen typ asså bomarna låg framför och bakom honom och jag låg ju precis framför hans hovar och då höll han på att ta ett steg framåt asså över mej men jag tog med handen och strök honom på benet samtidigt som jag sa snälla Domino stå stilla älskling, och då blev han helt knäppstilla och rörde sig inte förens jag hade ställt mig upp och tagit tag i tyglarna och lätt honom därifrån, så på det sättet var han duktig min lilla älskade häst och just då kände jag inte att jag hade fått särskilt ont någonstans så jag hoppade upp och hoppade några hinder till innan jag skulle in på banan.
Då skötte han sig helt fantastiskt faktiskt han hoppade skit fint och vi kom perfekt på alla hinder utan på en kombination för eftersom det var tidshoppning så tänkte jag att vi kan säkert svänga här och klara hindret men det blev alldeles för snävt så då stannade han men det var ju helt mitt fel , sen fortsatte vi och allt gick perfekt men sen kommer det en oxer med en både djup och 1 meter bred på varje sida VATTENPÖL så då stannade han där med även fast vi kom perfekt så visst vi blev uteslutna, men jag är sååå himmla nöjd med honom för jag vet ju att han ALDRIG hoppar när det är en stor vattenpöl innan hindret och det andra stoppet var ju mitt eget fel så jag har liksom bara mej själv att skylla! Resten av banan gick helt grymt och vi hittade rytmen och allting stämde och det var ju precis det jag ville få fram på denna tävlingen!
Men nu däremot när jag har kommit hem så känner jag mig helt död, jag har sjukkt ont i huvudet och så har jag sjukt ont vid ögat som är lite svullet efter smällen.. Men det går väll över det viktiga sa mamma att jag inte somnade för då kan det bli något konstigt tydligen eftersom jag som sagt fått hjärnskakning, suck nu ska jag ialla fall svara på kommentarer och kolla bloglovin, hörs puss♥


Sticker och tävlar igen;)

Nu bär det av igen, nu ska jag tävla i Bratteborg, har bråttom, aha hörs efter det, puss♥

Angelina tipsar :D

Enkelt men sjukt snygg, ser skön ut att ha på sig nu på sommaren, eftersom den ser sval och skön ut, kommer ifrån Gina tricot för 199 kronor!(:♥

asså herregud xd

Asså herregud vad datan håller på, nu är precis blogg.se blivit mini och kan knappt se vad jag skriver, asså det är säkert någon som har hackat sej in i min data och håller på och jävlas, kan man ens göra det?! haha. 
jaja nog om det! Tävlingen idag gick som sagt sådärr, han stog emot lite och ville inte riktigt som jag ville var seg som ett tuggumi typ, haha! Men trots det så kom jag 2a i stilhoppningen och sen i andra klassen så fick jag ett stopp, vi hittade liksom aldrig någon rytm, men ja jag är ialla fall ganska nöjd med honom.. Men bara för han höll på idag så ska vi åka till bratteborg och hoppa LA imorgon(1 meter för er som itne kan hästspråk;) ) bara för att känna att jag har honom med mej eftersom om 2 veckor så ska jag iväg till börjes cup och det är det inte så kul om han har stannat på förra tävlingen så jag får bara hoppas att han sköter sig imorgon för då kommer man bli peppad och ha en bra magkänsla till börjes, liksom sjukt soft!;) Så vi får hålla tummarna för imorgon och hoppas på det bästa.
Tog precis ett behövligt bad med allt gött man kan tänka sig, hårinpackning,ansiktsinpackning, skrubbad rygg och fötter och rakade benen och så, fifan vad fräsch man känner sig nu + att mitt rum som vanligt luktar som ett himmelrike helt ärligt luktar sjukt underbart, vet inte vad jag gör för att det ska lukta så gott men det luktar typiskt tjejdoft typ, enligt mig då såklart, haha. Helt sjukt hur trött jag är, haha tänkte gå och lägga mig nu, men sen kollade jag på klockan och fattade faktiskt att jag inte kan gå och lägga mej vid 6 på kvällen, fan får försöka hålla mej uppe lite till för att vakna mitt på natten är det värsta som finns, usch. Ska snart käka revben och potatis gratäng som jag sagt så många ggr förr, livet leker!♥
Du är otroligt söt och en riktig busunge...


Nu är jag hemma ;D

Nu är jag äntligen hemma från tävlingen, det gick sådär, han var som ett tuggumi ungerfär inte  rooligt, berättar mer i detalj senare vad som egentligen hände och så, nu ska jag nämligen ta det efterläääängtade badet, som jag har längtat efter!♥
because Domino are amazing just the way he are!(:

5 på morgon

vet inte vad det är med internet helt sjukt. Aja nu är klockan ialla fall 5 på morgon och ni får nöja er med ett snabbt inlägg utan någon bild, för det gå helt plötsligt inte att ladda upp bilder,vafan asså ser helt sjukt ut hela sidan. Inte vet jag avd som har hänt snart åker jag iväg taggad till tusen och ska tävla, lycka till mig?;)

åker till stallet :)

NU sticker jag ner till stallet kommer hem om 2 timmar ungefär, inte mycket mera att säga just nu, blir ett bättre inlägg senare, puss♥
Sålänge får ni en urgullig bild på min busponny som kommer att göra så att ni drunknar av hans utstrålning;)


städ för fullt!

håller på och städar som bara den och gissa vad jag städar mn gardrober haha duktig chey, gjorde som hon skrev har även tvättat både benskydden och putsat sadel och träns , jobbigt ärre men det får jag stå ut med åker nog ner till Domno och fixar iordning honom också. Men vi hörs såklart innan det, men nu ska jag fortsätta att städa annars  blir jag inte klar förens imorgon,haha♥

Angelina tipsar :D

Idag blir det denna underbara jackan! Shit vad snyggt asså ser nästan ut som den riktiga skinnjackan som alla vill ha typ bara att detta är ett annat slags skin som heter Imitationsläder istället för äkta. Vilket gör att priset är billigare såklar, kostar 499 kronor och kommer från Nelly.com något att fundera på när jag får nästa månads lön HELT KLART! Ruggigt het asså, var verkligen kärlek vid första ögonkastet på den, perfekt på alla vis!♥ Hope Jacket SEK 499, Nelly Trend - NELLY.COM

Check lista :D

Dagens måsten:

  • Städa mina gardrober= Inte gjort , fan asså det blir alltid att jag skjuter upp det.. Men imorgon SKA jag verkligen göra det..
  • Plocka iordning på mina tävlingsaker = CHECK!
  • Dressyrpass= CHECK!
  • Hitta alla mina sommarskor i källaren= Inte gjort, hann inte det är också en sån sak man gärna skjuter upp, men det gör jag också imorgon..
  • Ta ett långt skönt bad och skämma bort mej = Inte gjort, däremot har jag tagit en dusch och stressat... Ska ta ett långt bad imorgon som förbredning för tävlingen på Lördag!

Okej, har varit slarvig idag och skitit i 3/5 saker jag skrev att jag skulle göra, näe imorgon får jag skärpa mej!♥


Nu drar jag till min älsklings ponny!♥

Nu åker jag till stallet då och ska rida dressyr lektion på min lilla gulle ponny, så otroligt söt är han! Hoppas att det går super idag med, varje gång han går bättre så taggar jag bara mer och mer till helgen då jag ska vara med i både Smålandscupen och Emanuels cupen, har bestämmt mig för att vinna båda, haha! Har lite små bråttom så blir inte så långt inlägg nu, men vi hörs ju självklart efter träningen! Just det har packat klart alla tävlingsaker nu också gött att ha det gjort :D♥

Angelina tipsar :D

Kanske inte riktigt min stil egentligen, men tyckte den var lite små gullig så där, ser så himmla tjejig ut, me like.. Kunde dock varit i en någon annan färg för denna var ganska tråkig på det sättet att det inte sticker ut. Men den ljus rosa /beiga var finare än den blåa enligt mig då jag tycker att den sorts blå färgen var för tråkig. Det är även rea på denna blusen som kommer från HM och nu kostar den 149 kronor och den brukar kosta 249 kronor så om man ska köpa den så borde man passa på nu ;)♥

morgon igen :D

NU har jag gått upp i vanlig ordning och ska gå ut en morgon runda med vovven! Sen ska jag direkt gå och lägga mej igen, idag var det en riktig kamp att ta mig upp ur sängen, nästan ramlade ur sängen för att jag inte orkade ställa mej upp! Menmen hunden måste ju få gå ut och bloggen måste uppdateras, så det är bara att kämpa sig upp, men det kommer inte bli för någon längre stund. Om jag inte ramlar ihop när jag är ute och går med hunden så kommer jag ju ramla ihop och somna precis innanför dörren,  när jag kommit in!
Senare idag så har jag dressyrlektion för min tränare med min super ponny, tagga till det, hoppas att det går bra, i och för sig så går det alltid bra med min bebis! Annars vet jag inte vad som händer men det kommer säkert hända något roligt, gör det ju nästan alltid.;)
Eller jag har ju såklart några MÅSTEN med dagen, som är
- Städa mina gadrober
- Plocka iordning på alla tävlingsgrejer
- Dressyrpass
- Hitta alla mina sommarskor nere i källaren
- Ta ett långt skönt bad och skämma bort mig själv!♥

HEMMA:)

Undra om det är någon som kollar min blogg vid denna tiden? haha anyway, om det nu skulle vara någon så är detta inlägget till dom man kan ju i och för sej kolla imorgon om man skrollar ner, vad smart jag är!
Har ialla fall precis kommit hem från Filip, Ben, Pillis, Engla, Katja och Fanny, rolig kväll, Filip är störd för övrigt, haha;)
Tänkte blogga innan jag stack men mamma satt och fixade ett viruspogramm på datan, för hela datan höll på att explodera typ, så ja orkade inte vänta på att det skulle bli klart utan stack direkt efter att jag hade varit och ridit Domino.
Det gick jätte bra att rida förresten, han var jätteduktig och det är jätte kul att se att han verkligen har börjat använda sina muskler rätt, och fortsätter att bygga sina muskler på rätt sätt när han går upp i backar och sånt, och han är jämt musklad över hela kroppen och lika stark i båda sidorna, det är annats väldigt vanligt att man tränar hästen lite mera i ena varvet så då blir hästen starkare i den ena sidan än i den andra och det är det sämsta man någonsin kan göra! För då blir hästen obalanserad och det är llikadant som om någonsin skulle stå och puta dej åt sidan hela tiden, då är det ju inte så lätt att vara balanserade eller hur?! Så jag har verkligen funderat och till och med tat tiden och rider lika många minuter i varje varv och gör samma saker och då har han blivit som han är nu, skit fint byggd och är jätte balanserad och det känner jag på i omhoppning också det är inte lätt att svänga en häst som är svagare i ena sidan för då går hästen lätt omkull eller snubblar! Älskar hur han ser ut nu och hans byggnad på kroppen, du är världens bästa ponny!♥


stressat hela dagne :(

Stressat HELA dagen. Först vaknade jag ju, gick in i duschen och gick en långrunda med Lilleman(min hund). Sen när jag väll var hemma så kom jag på att jag hade lovat mamma att städa, så nu är hela huset städat , dammsugat, torkat golvet, plockat iordning osv, FYFAN VAD JOBBIGT DET VAR! Helt sjukt tog typ 2-3 tmmar, usch. Sen kom jag på att jag måste äta så började laga mat, nu är maten färdig då ringer mamma och säger att om jag vill ha skjuts till stallet så måste jag vara klar om en kvart och komma ner till bilen. Så nu stressar jag i mig maten som tusan, samtidigt som jag lägger mina 15 minuter på att skriva ett bra inlägg till er också, fattar ni hur stressigt?!;) Nu skriver mamma att jag ska komma ner till bilen, gotta go, se yaaa ;)♥
underbara  älskling♥

SVAR PÅ TAL

(bild från google)
FRÅGA: Kan du lägga in ett inlägg när du sjunger? Skulle vara jätte roligt att höra!:D
frågan kommer ifrån: Fanny

SVAR: Har lagt ut flera videoklipp när jag sjunger här på bloggen innan, men om du har råkat missa det så ska jag självklart lägga ut det igen, varsegod, (finns även flera videoklipp på youtubekanalen!)
|
|
V


kolla vad jag köpte för mega gulligt igår!:D

Åh igår hittade jag världens gulligaste grej!! Det var multijuice i en urgullig hellokitty flaska, jag blev helt galen i den den är verkligen urgullig! Imorse smakade jag även juicen som var i och jag kan lova att jag aldrig har smakat godare juice, fyfasen vad gott! Känner mig lsom en liten bebis, haha asså när det är någonting jag tycker är gulligt så blir jag helt galen och måste köpa det direkt, kunde inte motstå, jag erkänner att det var ganska onödigt att lägga pengar på det, men som sagt kunde inte motstå! Har precis vart och duschat och la mig i sängen igen är sjukt trött men kan ändå inte somna, jävla fullmåne, asså jag H A T A R fullmåne kan aldrig somna på nattten på då och på dagen kan jag inte heller sova förutom om det regnar för då blir det lite mörkare ute, men solen skiner ganska mycket idag, skit skönt. Men det gör så att jag inte kan sova, så det får nog bli att gå ut och gå med hunden en runda istället..
Vilken liten skönhet♥
Hur söt är den inte liksom? ;o

08.00;)

Shit asså är jätte trött, ska se om jag möjligtvis kan somna om igen... Det har ju varit fullmåne inatt så har inte kunnat sova på hela natten somnade vid 6 på morgonen och sen har jag ju lovat att gå upp vid 8 varje morgon och skriva ett inlägg och sen får jag ju såklart somna om igen! Men dystert nog tror jag inte jga kommer kunna somna om igen, vet inte varför fast jag inte har sovit så är jag inte alls så himla trött, helt sjukt.
Igår var ialla fall en helt underbar kväll/natt, var en stund med Pillis sen gick hon hem och då var jag med Alicia, Ivan, Idiot 1 och Idiot 2 (Ben och Tim ingen övrig kommentar...) Åh helt underbart har inte umgåtts med Alicia på 2 år ungefär, efter att vi hade bråkat som in ihelvete sommaren 2009 så har vi aldrig ens orkat ta kontakten med varandra igen, det är bara nu på senaste som vi har börjat snacka med varandra igen som normalt folk och vi har umgåtts med andra folk ibland typ 3-4 ggr, men igårr kväll så kände vi både att vi inte kan leva utan varandra, Alicia är som en lilla syster för mig och det kommer hon alltid att vara. Vi har ju alltid funnits där för varandra i 8 år nu så varför skulle det bråket bara förstöra hela våran vännskap, så nu har vi bestämmt att ta tag i det. Vi snackade även ut ordentligt igår om hur dumma vi var och patetiska och att det aldrig ska upprepas, vi bestämde också att börja umgås ordentligt igen precis som innan och jag hoppas även att det blir så. Hon är en riktig SKÖN människa och jag älskar henne det vet hon om!♥
Senare idag ska jag rida min ponny Domino och sen måste ja även städa, haha har lovat mamma i 1 vecka att städa iordning på allt jag har stökat ner och igår fick hon nog och sa att om inte jag har städat när hon kommer hem från jobbet imorgon så får jag utegångsförbjud i 1 vecka, elakt! menmen jag ska städa för hon kan glömma att jag tänker ha utegångsförbjud, NOWAY, det är ju fan sommarlov ;)
HAHA urgullig bild på mig och Alicia från 2009 eller något, haha fin klänning vi har på oss!

sticker till stallet nu:)

Nu är jag hemma en stund från Pillis för att åka och rida min lilla prins. Efter det så ska jag nog tillbaka till Pillis, det är den roligaste och underbarste människan på denna jorden, finns ingen bättre och kommer troligen aldrig finnas heller. Synd för alla andra att JAG har den underbaraste personen på denna jorden som vänn, ägda!:)
Innan skrev en annan blogg att jag var statistik kåt bara för att jag kommenterar andra bloggar?! wtf? Bara för att jag svarar på mina kommentarer som jag får, haha liksom gå och dö;) Det roliga var att hon skrev ett helt inlägg om mig i hennes blogg om att jag var stastik-kåt och länkade bloggen, haha fan vilken ägd tjej sominte tänkte på att hon ger mig ännu flera besökare om hon länkar min blogg, synd bara att hon inte har några läsare, stackare att vara så patetisk och värdelös. Hon var säkert avundsjuk på att jag har världens bästa blogg och har underbara läsare och HÖG statistik! ;)
Nu drar jag till stallet, puss♥


Angelina tipsar :D

Hög midja är snyggt! med ett enkelt linne som bara är svart eller vitt, så går dom är shortsen direkt hem för mig. Lite annorlunda, men så rätt! Snygga detaljer med kanpparna som går uppåt finns i både färgerna blått och gult! Gult är sjukt fint att ha nu på sommaren för det är en sån ljus färg som gör att ialla fall jag börjar tänka på sommaren direkt och dom blåa shortsen kan vara snyggt på sommarkvällrna! Shortsen kommer ifrån gina tricot och kostar 249 kronor. Det tycker jag faktiskt är lite väll dyrt men vill man bära snygga saker får man också ge vad det kostar så jag ska inte klaga ;)♥

vaken på riktigt ;)

Nu så har jag verkligen vaknat till på riktigt! :) Vaknade som vanligt vid 2 när jag gick och la mej igen, visste jag väll, haha. Sitter och äter jordgubbar med grädde och kollar på 101 sätt att åka ut en gameshow den gången när Hugo rosas var med, haha så söt var han när han ramlade i och skrek, lätt som en lite bebis, haha! Sitter och väntar på att Pillis ska sluta sommarskolan, haha kan verkligen inte sluta mobba henne, sötnos! Annars så är det skit härligt väder ute, solen ligger på och steker och ska sätta mig på ballkongen efter pogrammet och sola tror jag, vill vara neger när sommaren är över i år;)
Vet ni vad jag har kommit på eller tycker själv alltså?! Jag tycker min blogg har blivit sjukt mycket bättre än vad den var innan, för jag känner att jag skriver både längre och vettigare inlägg, eller?! Tycker inte ni också det? Det hoppas jag ialla fall att ni tycker skulle ju vara en stor bra fördel, haha.

Dagens outfit för TILLFÄLLET!
- kofta som INTE är röd som detser ut på bilden utan den är mellan rosa!
- min älsklings shorts med slitning på
Inte någon outfit som jag skulle kunna tänka mig att gå ut och gå med, men en skön outfit nör man är hemma och bara skruttar runt, haha!♥


godmorgon 08.00

Jag har börjat ställa klockan på 8 för er som inte förstått det, och det gör jag bara för att jag ska göra ett morgonblogg inlägg varje morgon för annars blir det alltid så dålig start på bloggen eftersom jag sover till 2-3 mitt på dagen egentligen innan jag går upp, haha trött chey;) Det roliga är att jag sover så länge varje dag och inte bara ibland, haha helt otrolig är jag på att sova, är nog svensk mästare faktiskt..
Igår så var det en sjukt mysig och skön kväll med Pillis, vi var för det mesta hemma hos mej, shit alla var sjukt osociala igår, asså gud. Sen var vi en stund nere vid hjortsjön och chillade bara runt, love it♥
Annars idag vet jag inte vad som händer ska ut med hunden nu på morgonen och sen ska jag duscha och sen gå och lägga mej igen. Senare så ska jag såklart rida min bebis ponny. Sen ska jag antagligen vara med Pillis just det;o kom jag på att jag lovade Alicia att vara med henne ikväll, aja det löser vi alla får hänga med, fast vad vi ska göra ikväll vet man aldrig med oss brudar, lite illa faktiskt!♥
WTF, vad är det här för någon jävla bild jag hittade på Linns blogg, haha F A I L !

SVAR PÅ TAL

(Bild tagen från google)
FRÅGA: Vill du gå på sturegymnasiumet? varför? kan du svara på den frågan i din blogg.

SVAR: Det är klart jag kan svara på det! Detta är även inte den enda kommentaren jag har fått utan har fått nästan 10 likadana kommentarer från folk som undrar varför jag vill gå på sture och om det är sturegymnasiumet jag vill gå på!
Så här är det, ni har helt rätt jag vill gå på Sturegymnasiumet i Halmstad! Varför vill jag det då? Jo jag har hört att det är sjukt bra skola och bra lärare och grym undervisning. Min sångtränare känner även en sånglärare på stuegymnasiumet som har berättat hur det är att gå där och allting låter helt underbart. + att jag har alltid velat gå på gymnasium i Halmstad och jag har velat gå på just sturegymnasiumet i 2 år nu!:)♥

Dagens inköp!:)

Fick en sån lust att shoppa så jag stack till people och köpte en ny kärlek!
En sommrig gul genomskinligt linne, så sjukt sommrigt och härligt, kommer användas riktigt flitigt i sommar kan jag lova! Kostade 250 kronor. Sen köpte jag även hårinpackning GLISS för 50 spänn.

Åker upp till stallet nu och sen bada

Hej alla fina bloggläsare!:)
Nu ska jag åka upp till min lilla prins och rida ut med honom, haha han börjar bli jätte tjock redan, tjockis bebis, får inte bli det då kommer jag börja sura, haha. Så det blir hårdträning med honom idag, för i helgen ska jag tävla i växjö! Först ska jag tävla 95 cm på smålandscupen (stilhoppning) och sen ska jag tävla 105 cm på Emanuels cupen! Kul, jag är taggad som tusan och känner på mej att det kommer gå grymt bra, om han inte river hindrena med magen vill säga, nej vad elak jag är!;) I morgon ska jag ha hoppträning också, får hoppas det går grymt bra, för då känns det ännu bättre till helgen sen och man blir dubbelt så taggad så klart, yeah!
Ialla fall sen efter att jag ha ridit så ska jag åka ner till Bosaryd heter det. Det är en sjö som ligger i Svenarum där jag bodde innan. Vi ska åka och kolla på vårat gammla hus lite för dom har gjort om hela huset och jag har hört att det är jätte fint nu! Sen ska jag då bada i den sjön, mysigt det är ju synd att det är så äcklig botten bara. Men det ska bli mysigt att komma ditt och kolla lite. Det enda jag saknar med att bo där är att vi inte kan ha hästarna hemma på sommaren, vi brukade alltid ha dom utanför huset på gräsmattan, sen hade vi dom på ängen och det var så sjukt mysigt att vakna och se den man älskar mest på hela jorden stå utanför ens fönster och beta massa gräs, jag älskar dej Domino, vi är grymmast tillsammans och vill aldrig mista dej, du är världens underbaraste ponny!♥


Angelina tipsar :D

Ass snygg spets tröja, perfekt att ha när man ska ner till stranden och man bara behöver dra över något över bikinin, svalkande och riktigt snyggt linne, full pott på den ;)
Från: bubbelroom.se för 399 kronor finns både i vitt och svart själv tycker jag att den svarta är snyggast!♥

ställde till och med klockan för att gå upp och blogga!

Fattar ni hur grym jag är mot er mina söta bloggläsare?! Jag ställde till och med klockan på klockan 8 bara för att gå upp och blogga ett inlägg för vet att jag kommer sova halva dan och sen skulle "morgoninlägget" inte komma förens vid 12- 2 tiden, jag känner mej själv väldigt väll, coolt va?!(:
Så här får ni ett morgoninlägg, läs det nu, när jag har offrat så mycket, haha hela min morgon;)
Nu ska jag gå en liten kort runda med min hund, sen ska jag in och ta en lååång skön dusch och sen går jag och lägger mej igen, haha. Trött chey.se tror jag aldrig har haft såna stora påsar under ögonen som jag har nu!
Senare idag så ska jag upp till stallet och rida. Sen ska jag nog vara med Pillis, efter att hon har slutat sommarskolan vill säga,haha, usch vad jag mobbar henne för det, stackars plutten;)♥
JUST DET!! Jag försvann ju bara igår kom jag på ;o. Jo det var såhär att först så skulle jag ha möte med Rebecka för att planera mitt sommarjobb! Sen efter det så gick jag direkt ner till hjortsjön och träffade mina finaste vänner Pillis och Katja, ni är underbara! Sen gick vi och köpte vaniljhjärtan och satt mest och snackade som vi alltid gör typ, haha gött att ha några som man verkligen kan snacka skit om människor med, haha älskar det för man vet att det inte kommer komma ut, för dom är tysta som möss och man kan verkligen lita på dom, love it♥


mina top 5 klänningar!

Innan så provade jag massa av min klänningar och då kom jag på att jag kan göra en top 5 på mina klänningar(tänkte ta top 10 först men inlägget skulle sjukkt långt då, haha) som jag tycker är finast och berätta lite kort om dom!
Första platsen går till:

Denna klänningen tyvärr ser man inte så jättebra:( Men det är en svart känning med skrynklor typ. Den har bara ett axelband som är gjort på stora svarta blommor, den är så sjukt snygg sp man kan dö för den!
Andra platsen går till:

Min paljett klänning som jag köpte i Serbien! Assfin flänning och man lär ju synas i den, speciell snygg, blingbling!
Tredje platsen går till:

Min söta lilla spetsklänning! Söt och väldigt flickig precis som jag älskar!
Fjärde platsen går till:

Går till min avslutningsklänning förra året! Enkel men snygg. Fina detaljer och fickor på sidorna, ass fin!
5 platsen går till:

Min sjukt snygga nyårsklänning! Den är så sjukt snygg, fina detaljer. Jag tycker den är grymt fin men ändå kommer den på 5 plats, fatta hur mycket jag älskar klänningar!♥

godmorgon

Hallå alla underbara läsare! Jag vaknade vid 11 idag och åkte direkt upp till stallet, sen GICK jag hem, fattar ni hur jobbigt det är eller ass långt tog en timme, haha. nu är jag precis kommit hem och jag har kommit på en grej att jag aldrig bloggar på morgonen inna jag stivker iväg någonstans, måste skärpa mig påp den biten faktiskt.. Måste komma ihåg att när jag vaknar ta upp datorn skriva ett inlägg till er finisar!
Ridturen gick ialla fall jätte bra idag, han var pigg och busig som vanligt men gick i sjukt fin form idag, gick på tyglen och jobbade grymt bra med ryggen, duktig bebis.
Har nog inte så mycket mera att säga nu, ska ta en dusch, puss♥

Angelina tipsar :D

Jag älskar verkligen jumpsuit, helt sjukt vad fint det är! Speciellt den här rosa tycker jag är fin den ser så mysig och go ut, tror jag ska köpa en sån när jag får lön nästa gång! Den finns även i många andra färger, tycker mörkblåa och gula var fina med. Denna jumpsuiten kommer ifrån Gina tricot och kostar 500 spänn, inte allt för dyrt tycker jag. Om det är kyliga sommar kvällar så kan den vara väldigt skön att ha på sig♥

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 29 – Mina ambitioner
Min ambition alltså mitt mål är att komma in på ett musikgymnasium i Halmstad, Få bra betyg från när jag går ut högstadiet så att jag kan kunna få ett grymt jobb i framtiden. Ett annat mål är att när jag är 18 så vill jag ha gött med pengar och inte behöva oroa mig för att jag inte ska kunna köpa en hyfsad bil eller en bra lägenhet medans jag antingen pluggar vidare eller börja jobba. Mitt högsta mål är nog ändå att komma fram med min musik, jag vill kunna leva på min musik. Jag vill att folk ska bli lyckliga när jag sjunger. Jag vill kunna beröra folk genom mina texter,  jag vill att folk ska lyssna och se mig som den jag är och älska det jag gör. Jag vill bli berömd helt enkelt det skulle vara så ballt, att när man går på gatan så bara kollar folk med avundsjuka blickar, vill skriva autografer, vill att folk ska kunna se upp till mig och säga; Där är hon, tjejen som aldrig gav/ger upp, tjejen som kämpar för sin familj och vänner, tjejen alla ser upp till. haha mina drömmar bara börjar flöda iväg direkt när jag bara hör ordet musik och berömd, det skulle vara en sån grym känsla och det skulle vara coolt att visa folk att jag är den jag mär och jag är gryM;)♥
suddig bild. se:)

helt sjukt ju jag är helt död!

Hej slutade jobba vid 1 tiden idag och började halv 7 gött med egen tjänade pengar! Lektioner gick super bra och mina små elever är hur duktiga som helst och hela bunten lär bli ryttarinor och ryttare, vänta och se bara;) Nu är det slut på ridskolan för denna terminen och vi börjar inte förens efter sommarlovet då jag blir den nya ridläraren helt och hållet för dom här minsta dagarna så då börjar jag jobba varje lördag, haha mamma kan ju ialla fall vara lugn på fredagar för då kan jag ju inte festa ialla fall, haha. 
Men grejen var det att när jag kom hem och hade duschat så somnade jag direkt i soffan och sov fram till nu (a). Jag är verkligen helt död och känner mig helt utpumpad för det kanske är ganska förståligt eftersom jag steg upp vid halv 7 idag jobbade som en dåre fram till 1 sen hem och duscha,laga mat och gå ut med hunden och grejen är det att jag inte har sovit någonting igår natt eftersom det blev lite bråk mellan 2 kompisar så den ena personen kom till mej ett tag och bara snackade och sånt så jag har inte sovit på ungefär 29 timmar eller något sånt, gäääsp.
Ikväll ska jag inte göra mycket, orkar knappt ställa mig upp från soffan,herregud. Snart kommer mamma, Roger och Carro hit vi ska ha en riktig myskväll och bara gotta oss hela kvällen, sen kommer jag nog somna alldeles för tidigt för en lördagskväll menmen jag är trött... riktigt trött!;)♥
Nu går min fina lilla prins på grön bete (inte i denna hagen där korten är tagna) världens finaste hjärtat!

Angelina tipsar :D

Snygga shorts! Ä L S K A R shorts med slitning på, finns inget snyggare! Ljusa, sommriga,snygga, underbara!! Dom kommer från HM och kostar 249 kronor och med det priset så är dom inte så dyra heller, det är ju underbart, tror jag sak gå till HM och införskaffa mig ett par sådana!

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 28 – Det här saknar jag
Jag saknar att vara liten:( Allting var så problem fritt och man gjorde grejer utan att behöva tänka på följderna för det gick ändå alltid bra. Man hade inga krav på sig och ingen hade förutfattade menningar om en. Nu är det annorlunda, nu ska man se bra ut, sminka sej , vara smal och andra saker, för att vara "populär" OFTAST! Om man gör grejer utan att verkligen har funderat över det först så kan det få otroliga följder och folk får verkliga cp problem på en. Man har krav på sej och jag som är en sån person som inte vill såra andra och alltid få folk att vara glada och lyckliga, jag vill vara den "perfekta männsikan". Jag vill göra allt det som folk förväntar sej om mig. Jag blir jätte nervös när jag ska sjung tex eller tävla med min ponny. För att det är press på sången folk ska tycka om det du gör, dom förväntar sej att du ska sjunga bra! När man tävlar så förväntar sej ialla fall min mamma att jag ska göra en perfekt runda, och inte några slarviga missar. Det är jobbigt vill vara liten igen och bara få vara jag. Jag vill skita ialla krav och göra det JAG vill göra inte vad andra vill att jag ska göra. När man vara liten så var en största problem om typ barbie dockan gick sönder nu är det största problemet (ialla fall i mina ögon) att göra någonting fel, så att folk ska tycka att jag är dum i huvudet jag älskade att vara liten och ville inte växa upp och kommer inte växa upp heller för den delen;)♥

så nu kan jag berätta

Hej vaknade för en liten stund sen. Igår så höll som sagt internet på att krångla hela tiden så det gick inte att gå in på bloggen osv. Men nu funkar det hyfsat.. Det laggar typ var 10 minut, krångel skit. Men mamma ska ialla fall ringa och försöka fixa det! Usch det regnar som sjutton här gillas inte:(
Nog om det nu kommer allt det roliga! JAG HAR SOMMARLOV :D fyfasen vad gött. Fick ju det igår som jag skrev och gud vad härligt. Jag sjöng ju duett på sommaravslutningen också och det gick sjukt bra, jag och Nancy ägde ju förtusan sönder allt och alla;) Sen efter avslutning så gick jag hem och åt cupcake med hallon smak M U M S! Sen vid halv 8 tiden på kvällen så stack jag, Pillis och Katja på fest nere vid hjortsjön typ halva 8an var där och vi firade att vi hade fått sommarlov, härligthärligt! Detta kommer bli det bästa sommarlovet ever för jag har:
  • Sommarjobb så kommer ha gött med pengar
  • Har precis fått klart att jag har ett "riktigt jobb utöver sommarjobbet som jag kommer jobba med året om;)
  • Har underbara vänner
  • Har världens bästa familj
  • Har världens finaste ponny
Kan ju faktiskt inte bli bättre!♥
4 härliga bilder från avslutningen igår!

Jag och min härliga vänn Matilda! btw; fin piknic korg Antonio håller i;)
Hela underbara klassen!
Vi kommer sakna dej bästa Adde som ska flytta ifrån våran klass!♥
Detta var vad jag fick igår
  • cupcakes god som tusan
  • 500 kronor av min kära mormor
  • choklad
  • sen kom jag 2a på en boktävling i skolan (paketet) och där låg det en skräckbok: den femte systern
  • en ros av min klasskompis Iswaq
  • Sen fixk jag ju mina betyg också (kuveret)....

förlåt internet har inte funkat på hela dagen

Förlåt att jag inte har bloggat, internet har laggat hela dagen berättar mera imorgon istället, puss♥

dag 27- min favoritplats

Dag 27- min favoritplats
Min Favoritplats är Halmstad. Jag älskar det för att havet är där, härliga människor som inte är så jävla suriga och känsliga som dom är här. Havet finns där och det är nära till allt typ. Jag trivs där och känner mig hemma där. har bott där tills jag var 4år och har alltid älskat det stället. Det är väldigt mysigt sommarställe men även mysigt på vintern helt perfekt helt enkelt!(:♥

ätit och fixat naglarna

Nu har jag precis ätit jordgubbar med grädde, shit vad gott asså helt sjukt, min favorit!
Jag har fixat mina naglar också! ASS BRA BLEV DOM!! Utom en nagel för den blev helt fuck't up menmen 9/10 haha.
Nu ska jag kanske ner och bada med min syster om en stund, najs isåfall ska bara kolla med min hjärna om jag verkligen orkar GÅ till hjortsjön, ni vet ju vid det här laget hur lat jag är!
vet ni vad det jobbiga med lösnaglar är?
  • Man kommer åt fel tangenter hela tiden så det tar dubbelt så lång tid att skriva.
  • Jätte svårt att smsa för man kommer inte åt knapparna och min tuch är ju sönder:(
  • Är rädd att man ska bryta dom
  • problem att skriva, haha kanske bara jag som har det problemet men pennan slår typ i naglarna hela tiden, fail;)
Dagens outfit
randig tshirt med luva från:bikbok
slitna ljusa short (avklippta) från: bikbok



hemma från SISTA skoldagen :D

Nu är jag hemma från SISTA skoldagen, omg härligt. Min mormor har precis kommit också från Halmstad så det är ju super gött!(:
Imorgon ska vi bara ha avslutningen jag ska sjunga duett med Nancy. Katja är förresten världens sötaste unge. Sen ska vi ju ha lite avslut med klassen och dela ut betygen också;s VÄLDIGT nervös för mina betyg vet ju att jag har IG i biologi fast än jag fick MVG på mitt sexualkunskaps prov, jävla fittlärare, bara så du vet så hatar jag min NOlärare hon är världens SÄMSTA lärare, gör och kommer alltid att hata dej.
Nu sa precis mormor att hon tyckte att jag skulle hänga med till affären så okej då låt gå, hörs lite senare.
Just det har fått klagomål på min underbara vänn Flutra att jag bloggar alldeles för sällan så nu ska jag försöka börja blogga mera, så att ungen blir nöjd, låter ju bra?(: ♥


hej sista dagen idag :D

Sista dagen i skolan idag, shit asså imorgon slutar vi, älskar detta fyfan vad kul jag ska, ska verkligen ta allting ill gött och ha den bästa sommaren med Domino, bästa sommaren med vänner och såklart bästa sommaren med familjen. Älskar sommaren, finns inget bättre!
Här är lite av det jag älskar bäst med sommarlovet:
  • Värmen
  • Man blir brun, älskar att vara brun
  • bada
  • Åker oftast på semester inom sverige och kanske Serbien i år!
  • Det bästa man slipper skolan :D
  • Min ponny blir 10000 ggr grymmare och piggare på sommaren
  • Tävlings terminen är den bästa på sommaren
  • Äta glass varje dag
  • Tränar med på sommaren än vintern
  • Kan tillbringa all min tid till mina underbara vänner och även familj
Fattar ni vad underbart eller?! Nu sticker jag till skolan har ingen anning när vi slutar idag, konstig dag idag ialla fall, det är det jag vet typ,haha♥
Lagom trött bild på mej, haha sista dagen och jag är svin trött men vem bryr sej?:)

hann verkligen inte idag har haft jätte bråttom hela dagen

Usch vilken jobbig men rolig dag jag har haft, utan bloggning tyvärr..
Först var det ju skola och där serverades ingen skolmat och jag hde glömt ta med mig mat så åt ingen lunch + att jag inte åt någon frukost. Sen skulle jag ju och uppträda med sången direkt efter skolan så då gick jag hem och fick sticka direkt igen skulle bara hämta sångpärmen. Gick super bra, alla började gråta nästan, haha snyft:')
Sen efter så hann jag inte ens hem utan dom hämtade mej utanför där jag sjöng och åkte direkt tilll Gislaved och hade hoppträning med black velvet ne ung ponny som är ass duktigt, men är sjukt olik Domino så svårt att ställa om sej i början men på slutet så gick det sjukt bra!
Så ni förstår att jag är trött och har huvudvärk?! Jag har inte fått i mej någon mat på hela dagen, sov inte någonting igår kväll så det är = jag är nästan död just nu. Ska precis mickra en Billys panpizza och dricka energi dricka sen är det problemet löst och jag kan dygna denna natten också, för att sova är väldigt mycket slöseri med tid, haha.
Imorgon kommer min mormor hit ifrån Halmstad och sen på Torsdagen så slutar jag skolan, gud vad skönt, har redan bestämmt att jag ska käka cupkakes efter skolavslutningen, haha för mycket info;)
En bild på Blackvelvet fast i vintras nu tycker jag personligen att hon är mycket finare för nu är hon bläck svart och ser mer musklad ut, söt unge,  duktig ponny det där, hon kommer kunna gå långt om hon för möjligheten till det♥


godmorgon

Hej vaknade precis klockan är snart 12 och jag ska gå om  5 minuter till Pillis och steka i solan härligt. Vill bara säga att jag har världens finaste vänner, och jag älskar er alla så sjukt mycket det är ni som får mig må bra och ni som gör mitt liv till världens bästa!:D
Igår så gick jag ut på kvällen till hjortsjön och skulle egentligen bara kolla vilka som var där. Sen fastnade jag liksom där, haha men hann bara vara där i 10 minuter ungefär sen ringde Pontus och Jocke och frågade om jag ville hänga med dom, haha dom satt vid svenska kyrkan och ut pizza normalt?! ;) så då drog jag och Oliver ditt och sen var jag med dom 3 sköna grabbarna resten av kvällen och kom hem ungefär vid 12 tiden. Värd kväll!♥
Vi hörs senare idag antagligen om jag får tag i en data, vännerna går före allt ;)
Dagens outfit
- fint linne med spets däruppe från: bikbok
- shorts med vit text på sidan från: larudote


datan har sjukt mycket problem-.-

Dtatan är dum i huvudet och håller på och krånglar som tusan, pallar inte, skit data... Tänkte lägga upp bilder från tävlingen, men får göra det imorgon istället, för datan har som sagt problem och laggar HELA tiden så det skulle ta dagar att lägga ut dom bilderna nu, datan brukar skärpa sig om man låter den vila lite, jaja okej då. HAHA jag pratar om min data som om det vore en hund, suck...
Men egentligen så är det ju ganska lika eller?!
  • Datan gör ibland som jag vill det gör min hund med.
  • Oftast har min data stora problem, det har min hund också.
  • Min data är jobbig och ska alltid vara ivägen och det är min hund med.
  • Datan behöver vila för att göra som jag vill, det måste min hund också.
  • Min data är en drog för mig och det är min hund också för mej.
Där ser ni inte så hemskt mycket skillnad bara att datan inte behöver vatten och mat och jag behöver inte gå ut promenader med den för att den inte ska bli tjock. Herregud hunden kommer snart att kunna bli en data, åh nej...♥

bilderna från hopptävlingen!:)


solat i 2-3 timmar

Gud vad skönt har solat i 2-3 timmar nu, utan att ha bränt mig, awesome;) Ikväll händer nog inte så mycket, tror jag ska ta en skön hemma kväll eftersom jag inte har varit hemma någonting denna långhelgen, haha jag sa ju att jag skulle bli mer social på sommaren, så är det alltid. Vad har ni hittat på idag då?:)
Om man inte har legat på stranden idag så kan man inte vara frisk asså för man svettas ihjäl med denna värmen så sjukt skönt! Har kommit på världens bästa sätt att få bort allt onödigt fett på min kropp. Eftersom jag är så lat och inte orkar gå ut och springa eller på något annat sätt träna så har jag kommit på att man kan svettas bort det mesta ialla fall. haha jag vet man får ha väldigt mycket tålamod men ialla fall man kan ju alltid prova;)
Sen har jag ju min alotronic också så det blir ju super, haha helt sjukt vad lat jag är! För det första svettas bort fettet för man inte orkar resa sig upp i solstolen, höjden av lathet och sen aloctronic är jag bara ett band med någonting i som gör att det vibrerar och på det sättet bränner man kalorier samtidigt som man kan hitta på massa annat nödvändigt som att blogga tex;)
världens stekigaste bild i mina 3D glasögon efter bion;)♥


BILDERNA FRÅN NÄR VI ÅKTE UT MED BÅTEN! :D


förlåt förlåt och åter igen förlåt

Vet inte vad det är med mej längre. Jag älskar att blogga och skulle kunna tillbringa hela dagarna med att blogga, men det är så mycket annat som står i vägen :(
I förr går tex så var jag ju ute med båten som jag ska lägga in bilder på sen! Och kom inte hem förens jätte sent så kunde inte blogga då sen så badade jag med Carro och Pillis!
Sen igår så tävlade jag ju, som ni fick ett inlägg om + ett inlägg hur det hade gått, sen bara försvann jag som vanligt nu för tiden... Jag gick och badade med Carro sen så grillade vi och massa sånt så jag fick inte tid över för att sätta mej och blogga :(
Sen idag så har jag ju vart borta hela dagen, förlåt jag var och åter igen tävlade fast idag så tävlade jag istället på: US hoppet kallade vi det för det är en tävling om vem som är den "bästa och snabbaste ryttaren i US typ". Jag vann, red 10 SEKUNDER snabbare än 2an haha, awesome + att jag var felfri såklart, fyfan vad grym min ponny är älskar dej som tusan! Och sen efter tävlingen så gick jag och badade med Carro och nu sitter jag här!
Men nu ska jag verkligen ta tag i bloggen, för jag älskar mina läsare och jag älskar att blogga och älskar få feedback till det jag skriver om, så från och med nu så blir det bättre!♥
2 filmer från tävlingen,tyvärr har jag ingen video på idag när jag vann, utan domma videona är från igår Angelijna ♥ Domino bättre kan det inte bli!

LB: jag kom 3a i denna klassen det är 90 cm
|
V
LA: Fick ju ett stopp i denna klassen men kom ändå 5a awesome:)

tävlingen idag :D

Herregud vilken underbar ponny jag har, han hoppade som aldrig förr, den bästa tävlingen jag har haft, (även om jag kommit högre placerad på andra tävlingar) För nu var han runt skänklen, hade egen vilja och ville verkligen göra allt rätt,  underbara häst!:)
LB: 0a och kom 3a (var 2 stycken andra c-ponny så dom slog ihop B-C och D och jag var den enda felfria av B och C men sen var det 2 snabbare D ponny inte så konstigt)

LA: 4 fel helt mitt eget fel jag gjorde det jag inte får göra och höll på att krångla i handen på honom precis innan hindret så han kunde verkligen inte hoppa det men kom ändå 5a på min tid och vi räknade ut att om jag inte hade vägrat så hade jag vunnit klassen, haha retsamt;) (annars gick allt helt klockrent även fast jag fick det stoppet så är det den bästa LA jag någonsin har gjort eftersom på alla andra språng så fick vi perfekta avstånd och hopp och hade perfekt tempo, åh älskar det, han hoppar så mäktigt då!

Älskar min ponny han är världens bästa ponny!!!:D


försvann igår igen, fan då..

Igår så försvann jag igen, illa asså. Men skit samma det var jätte mysigt att åka ut med båten, ni får bilder senare, för ni kommer ihåg vart jag ska nu va?! Tävla :Dhärligt, är verkligen taggad till 100% men eftersom det var så lite starter och jag tydligen var den ENDA c-ponnyn så tävlar jag mot alla D-ponnyer, fyfan vad gött, fatta vilken fördel det är för mig eller?! Min pponny är lättare att svänga för den är mindre + att han är grym på att svänga och vänder om på en femöring och sen har jag fördel eftersom min ponny alltid går på D-ponny avstånd i combinationer vilket betyder att han är lika snabb som dom. Liksom när jag körde galopprace med min lilla ponny och en STOR HÄST så vann ändå Domino,fattar ni hur snabb han är, han är helt otrolig, jag älskar min prins finns ingen finnare än honom, :')♥
ett lycka till kanske?!:)

D A G E N S O U T F I T

Det jag har på mig idag, är en riktigt sommrig outfit, det är super fint väder ute, 20 grader någonting!(:
-Svart linne med knappar precis under urringningen och vid ner till med söta små flickor från JC (tror jag)
- ljusblåa shorts med slitning vid fickan( syns tyvärr inte på bilden) kommer inte ihåg vart dom är ifrån
-klockan från ur och penn


godmorgon

Hallå där ;) Sovit gott? jag har sovit som en kung på ett ungefär. Är utvilad och ska snart gå till skolan, vilket betyder att jag kommer bli seg igen.
Det finns inget som jag hatar lika mycket som jag hatar skolan,helt sjukt vad jobbigt det är men nu är det ju bara dom sista dagarna, så sjukt gott, sen sommarlov :D Fast vill inte se mina betyg, usch lika jobbigt varje år och nu ska jag ju få slutbetyget i teknik i år(vi pluggar inte teknik i 9an) fyfan asså tror jag bara får G kanske VG, usch fuck that. Sen vet jag redan 1 betyg som jag kommer få IG i och det är biologi även fast jag fick MVG på sexualkunskapen, hon kan ju fan dra åt helvete jävla cp lärare, hatar henne bara så att alla vet, ni ska vara glada att ni inte har henne som lärare... Fyfan vad kul om hon typ skulle vara en hemlig läsare och typ drogar min blogg och läser varje inlägg, haha.
I sommar ska jag ju sommarjobba på ridlägrena i sommar så känner sjukt gött med pengar,härligt och världens softaste sommarjobb, får umgås med småbarn hela tiden och underbara hästar,kan man ha ett bättre sommarjobb? antagligen inte!
Men nu måste jag rusa, puss♥

RSS 2.0